Temu Ajazz fare stoğu isteme

Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı fiyattan bir daha çıkartmazlar bu ilk defa olan bir şey değil. Çok farklı ürünlerde de aliexpress yada temu gibi yerlerde böyle şeyler yaşanıyor. Yani aynı fiyatta boşuna beklemeyin.

Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı fiyattan bir daha çıkartmazlar bu ilk defa olan bir şey değil. Çok farklı ürünlerde de aliexpress yada temu gibi yerlerde böyle şeyler yaşanıyor. Yani aynı fiyatta boşuna beklemeyin.
katılıyorum kendi sitesinde bile 70 dolar ☺️

katılıyorum kendi sitesinde bile 70 dolar ☺️
Ya daha neler? Yıllardır her yerde satış yapan koskoca firma bilmiyor muydu bunu? İndirim vardı stok bitti o kadar.

@Recaizade Mahmut Ekrem Ne oldu hocam cevap?

Ya daha neler? Yıllardır her yerde satış yapan koskoca firma bilmiyor muydu bunu? İndirim vardı stok bitti o kadar.

@Recaizade Mahmut Ekrem Ne oldu hocam cevap?
yok daha neler mi hocam ülkemizde 30 dolar sınırı var ya hani indirimli yapacakları fiyat o değerin üzerinde olduğu için herifler stok açmıyor açamıyor. azerbeycan bölgesine geçin ne dediğimi anlayacaksınız, 83 manattan satışta. o da 48 dolar yapıyor.

Geliceğini pek sanmıyorum. Gelirse beyaz olsun bu sefer

3-4 farklı hesaptan yaptım inşallah gelir

Her türlü 30 doların üzerinde satışa konulacağı için satışı yokkk. Bu kadar bu konu gelmeyecek de.

Hayır bizdeki tam kuru bilmiyorlar bu yüzden denk gelen fiyatı hesaplayamıyorlar vergi muhabbetinden dolayı.
Eminim google'a kur çevirme yazıp basitçe bakabiliyorlardır :)

Ya neler neler yazdınız ya... Nerden çıkıyor bilmiyorum ki. İndirim vardı bitti, bitince vergi sınırının üstüne çıktığı için gözükmüyor demek yerine nerelere gittiniz.

Gelmeyecek VS. diyen arkadaşlara soruyorum nereden biliyorsunuz? Satıcı sizmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Yarın bir gün belki yılbaşı indirimi olur tekrar düşer kasım olduğu gibi.

Bu konuya bakan arkadaşlara sesleniyorum. Bu arkadaşlardan bazıları kendi aldıklarını satabilmek için gelmeyecek VS. yazıyor olabilirler. Haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,297
Üyeler
184,917
Son üye
erdo62
Geri