Neler Yeni

TEMUDAN LEGO ALACAĞIM YARDIM

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Aldığım model bu ama bu satıcıdan almamıştım. Aldığım kaldırılmış gözüküyor. Vergisiz fiyatı 500-600 TL arasıydı aldığımın.
Ayriyeten bu çok cezbediyor. Düşünen varsa bakabilir.
Porsche kusursuz duruyor gelince bu konuya tekrar yazar mısınız

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Atarım hocam ön sipariş olduğu için biraz geç verildi şuan uçakta gelir gelmez yapmayı planlıyorum zaten. İlk günden bitiririm yüksek ihtimalle.
Benide etiketleyin unuturum ben bakmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berke Koray
Tamamdır hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehir serisi toyota ae86 yapı taşları araba yarışı hız şampiyonu araç model  seti tuğla doğum günü hediyesi çocuklar i̇çin oyuncaklar 322 adet < Model  Oluşturma > www.sanatde.com.tr
SemboBlock Technique - Toyota Supra A80 Fast and Furious - Compatibel met  grote merken... | bol

Hocam yaptigin modellerin linki yada resmini atabilirmisin sana zahmet bana eziyet :)
Bunları bulabildim şimdilik eskiden almıştım zamanında yarı fiyatına filan denk geliyordu.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Çok cezbediyor ama insan gerek varmi diyor bi anlığına düşünuyor her konu gördüğümde bir yerden başlayasim geliyor sonra gereksiz varmi diyip tekrar başa dönüyorum kısır döngü oldu iyice :)
Lego gereksiz değil bir hobi. Bizim insanımız maalesef hobi nedir bilmiyor. Bizim insanımıza göre hobi dışarda yemek içmek mekanlarda para harcamak. Mekanda oturup kahve ve yemeğe 1k bırakır onu gereksiz görmez bunu gereksiz görür. O yemeği 10dk de yiyorsun ama legoyu yaptıktan sonra her gördüğünde 'ulan ne güzel duruyor be' diyorsun içinden.Tabikide yemek de ihtiyaç ama dışarda gidip 500e yemek yiyeceğim parayla lego alıyorum.
Tabi şunu da ekleyim bunu diyen kişiler genelde 1 paket sigaraya günde 80 ayda 2400 verirken bir şey demiyorlar ama lego çocuksu gözüktüğü için laf ederler.
O yüzden benim ailem bile sat bunları çocuk musun diyor bazen. Oysa bilmiyorlar ki lego yetişkinler için. Küçük çocuk bu paraları nerden bulup alsın ailesi falan almıyorsa. Artık 10 dolara bile lego yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berke Koray
Lego gereksiz değil bir hobi. Bizim insanımız maalesef hobi nedir bilmiyor. Bizim insanımıza göre hobi dışarda yemek içmek mekanlarda para harcamak. Mekanda oturup kahve ve yemeğe 1k bırakır onu gereksiz görmez bunu gereksiz görür. O yemeği 10dk de yiyorsun ama legoyu yaptıktan sonra her gördüğünde 'ulan ne güzel duruyor be' diyorsun içinden.Tabikide yemek de ihtiyaç ama dışarda gidip 500e yemek yiyeceğim parayla lego alıyorum.
Tabi şunu da ekleyim bunu diyen kişiler genelde 1 paket sigaraya günde 80 ayda 2400 verirken bir şey demiyorlar ama lego çocuksu gözüktüğü için laf ederler.
O yüzden benim ailem bile sat bunları çocuk musun diyor bazen. Oysa bilmiyorlar ki lego yetişkinler için. Küçük çocuk bu paraları nerden bulup alsın ailesi falan almıyorsa. Artık 10 dolara bile lego yok.
Benim ailemde aynı :D. Lego aldım diyince hemen çıldırıyor annem yakında evden atıcaklar.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sigara hayatımda içmedim hocam :)
Birazda aileden çekinmiyor değilim aslında 22 yaşındayım bunlari alsam evdekiler laf yapicak adım gibi eminim

Benim ailemde aynı :D. Lego aldım diyince hemen çıldırıyor annem yakında evden atıcaklar.
Aynısı başıma gelir korkusu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berke Koray
Birazda aileden çekinmiyor değilim aslında 22 yaşındayım bunlari alsam evdekiler laf yapicak adım gibi eminim

Bir yerden sonra alışıyorlar artık ya. Önceden baya laf ediyorlardı baktılar baş edemiyorlar bıraktılar. Tabi ben hala çaktırmadan alıyorum ama :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz

Fiyatlarını düşük söyle kızmazlar :D. Fİyat kısmı sana kalmış. Ya da kuponla falan aldım de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom