Palo DAYI 👑
80+ Gold
Bunu az once gördüm yorumlarda iyi parcalar tam oturuyor diyenler varBaya iyi gözüküyor
Bunu az once gördüm yorumlarda iyi parcalar tam oturuyor diyenler varBaya iyi gözüküyor
Bunu az once gördüm yorumlarda iyi parcalar tam oturuyor diyenler var
Normalde formula sevmem bu da baya iyi duruyoAlıntıyı görüntüle
Harbiden iyi duruyor bu arada
2 kasım ve Arkadaş Türk iyi bir haberAlıntıyı görüntüle
Kullanıcı deneyimleri göz önüne alınarak alınabilir gibi duruyor
Şunun linkleri atsana beya foto atiyon urunu bulamiyozAlıntıyı görüntüle
Harbiden iyi duruyor bu arada
pardonŞunun linkleri atsana beya foto atiyon urunu bulamiyoz
Harbi 10 numara duruyo yalnız ben hiç almadım ve yapmadım el yeteneğim var ama bunu toplamanin basit bisey olduğunu sanmiyorum gerci kağıdına bakarak yapabilirim diye düşünüyorum ama adam lego toplayan biriyim ve tek oturuşta 5.5 saate yaptim demiş ben bir haftaya toplarım herhalde oda parcalar kaybolmassa
Bu arkadaş alıp incelemiş belki yardımcı olurBrzXproe Altın Yapı Blokları - Temu Türkiye
BrzXproe & Altın Yapı Blokları - Montaj, Doğum Günü, , Cadılar Bayramı Hediyeleri İçin Mükemmel, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Lego technic serisi araba almak istiyorum fiyatlar Türkiyeye göre baya iyi gözüküyor , hem de ürün çeşitliliği açısından değişiklik olur , daha önce alan var mı , önerebileceğiniz model ve satıcı var mı ?
@Perfectshot06 siz de yurtdışından arada alıyordunuz sanırım
Hatalı link hocamBu arkadaş alıp incelemiş belki yardımcı olur
Eğer bıraktığını gibi bulabileceğin bir masan varsa orda başlayıp bitirebilirsin , o kadar zor olduğunuda sanmıyorum kağıdına bakarak çok rahat yaparsınHarbi 10 numara duruyo yalnız ben hiç almadım ve yapmadım el yeteneğim var ama bunu toplamanin basit bisey olduğunu sanmiyorum gerci kağıdına bakarak yapabilirim diye düşünüyorum ama adam lego toplayan biriyim ve tek oturuşta 5.5 saate yaptim demiş ben bir haftaya toplarım herhalde oda parcalar kaybolmassa
düzenledim :dHatalı link hocam
Ben birakirimda işten eve döndüğümde evdekiler onu orda birakirmi sanmamEğer bıraktığını gibi bulabileceğin bir masan varsa orda başlayıp bitirebilirsin , o kadar zor olduğunuda sanmıyorum kağıdına bakarak çok rahat yaparsın