nası oldu bu indirim kartı mı?Hocam dün gecenin köründe pro model geldi fiyata bakın şaka gibi başka hesaplardan baktım gözükmüyordu aldım gelince yazarım.
Bilmiyorum hocam sepetteydi 180tl yazıyordu aldıktan sonra baktım 1050tl yanına ürünler aldım 670tl olsun diye sonra iptal ettim.nası oldu bu indirim kartı mı?
Dün iptal edilir dedim paketlenmiş bilene.Bilmiyorum hocam sepetteydi 180tl yazıyordu aldıktan sonra baktım 1050tl yanına ürünler aldım 670tl olsun diye sonra iptal ettim.
size muhtemelen ürüne özel indirim kartı vermiştir. Hayırlı olsun çok güzel mouse çok güzel fiyatBilmiyorum hocam sepetteydi 180tl yazıyordu aldıktan sonra baktım 1050tl yanına ürünler aldım 670tl olsun diye sonra iptal ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün iptal edilir dedim paketlenmiş bilene.
Bu fiyat imkansız ötesi almışsınız kredi vs uyguladınız mıHocam dün gecenin köründe pro model geldi fiyata bakın şaka gibi başka hesaplardan baktım gözükmüyordu aldım gelince yazarım.
Muhtemelen ne zamandır sepette temu hediye etti gibi sankisize muhtemelen ürüne özel indirim kartı vermiştir. Hayırlı olsun çok güzel mouse çok güzel fiyat
Sağolun.size muhtemelen ürüne özel indirim kartı vermiştir. Hayırlı olsun çok güzel mouse çok güzel fiyat
ben satıyorum hocamŞuan apex almak istesem çin sitelerinde bulamam dimi arkadaşlar ?
Sen çin sitesi misin asdnkjsadklsa kaça satıyorsun , renk nedir kankacımben satıyorum hocam
Dm yazabilir misinben satıyorum hocam
peki nasıl 180 liraya aldın ? bana en az 1000 liraya denk geliyorHocam dün gecenin köründe pro model geldi fiyata bakın şaka gibi başka hesaplardan baktım gözükmüyordu aldım gelince yazarım.