Mete Mortines
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mete
Arkadaşlar 04.12.2024 saat 14:30 gibi elektrikler 2 kez git gel yaptı ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir döngüye girdi. Sürekli otomatik onarıma girip sonra tekrar kendini yeniden başlatıyordu. İlk başta yazılımsal olduğunu düşündüm dosyalar v.s bozulduğunu fakat m2 ssd ye flash ile windows kurmaya çalışırken windows kurma ekranı geldiğinde yükleme kısmı sürekli dönüp duruyordu. 30 dk falan bekledim bir şey değişmedi sonra oyunlar için kullandığım harddiskimin üzerine kurmayı denedim ve direkt kuruldu. Yani 4 yıl önce zar zor aile yardımıyla topladığım orta-üst segmen bilgisayarımın ssd'si bozuldu ve o zamanın orta-üst denecek 1TB 3500-3000 olan ssdi çöp oldu. Şuan günümüzün ssdlere baktığımızda ortalama 1TB ssdler ortalama 3.500 TL. Ne yapmalıyım ? Şikayet var'a YEDAŞ hakkında şikayette bulunsam bir çözüme varabilir miyim ? Bu maduriyeti mi devlet veya herhangi bir kurum karşılıyor mu ? Bir bilginiz var mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve hani 3.500 TL çok diyen olacak ama arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim bir yandan okuyup bir yandan ihtiyaçlarımı karşılarken ayriyetten oluşan bu şeye para yetiştiremem. Hani o yüzden 3.500 TL para değil diyenler evet günümüzde bakılınca para değil ama benim durumumda olan biri için gidip ssdye 3.500 TL verecek param yok şuan malesef.Arkadaşlar 04.12.2024 saat 14:30 gibi elektrikler 2 kez git gel yaptı ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir döngüye girdi. Sürekli otomatik onarıma girip sonra tekrar kendini yeniden başlatıyordu. İlk başta yazılımsal olduğunu düşündüm dosyalar v.s bozulduğunu fakat m2 ssd ye flash ile windows kurmaya çalışırken windows kurma ekranı geldiğinde yükleme kısmı sürekli dönüp duruyordu. 30 dk falan bekledim bir şey değişmedi sonra oyunlar için kullandığım harddiskimin üzerine kurmayı denedim ve direkt kuruldu. Yani 4 yıl önce zar zor aile yardımıyla topladığım orta-üst segmen bilgisayarımın ssd'si bozuldu ve o zamanın orta-üst denecek 1TB 3500-3000 olan ssdi çöp oldu. Şuan günümüzün ssdlere baktığımızda ortalama 1TB ssdler ortalama 3.500 TL. Ne yapmalıyım ? Şikayet var'a YEDAŞ hakkında şikayette bulunsam bir çözüme varabilir miyim ? Bu maduriyeti mi devlet veya herhangi bir kurum karşılıyor mu ? Bir bilginiz var mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Çok yazmışım pardon 3.500 TL ye az diyen olacak. şeklindeArkadaşlar 04.12.2024 saat 14:30 gibi elektrikler 2 kez git gel yaptı ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir döngüye girdi. Sürekli otomatik onarıma girip sonra tekrar kendini yeniden başlatıyordu. İlk başta yazılımsal olduğunu düşündüm dosyalar v.s bozulduğunu fakat m2 ssd ye flash ile windows kurmaya çalışırken windows kurma ekranı geldiğinde yükleme kısmı sürekli dönüp duruyordu. 30 dk falan bekledim bir şey değişmedi sonra oyunlar için kullandığım harddiskimin üzerine kurmayı denedim ve direkt kuruldu. Yani 4 yıl önce zar zor aile yardımıyla topladığım orta-üst segmen bilgisayarımın ssd'si bozuldu ve o zamanın orta-üst denecek 1TB 3500-3000 olan ssdi çöp oldu. Şuan günümüzün ssdlere baktığımızda ortalama 1TB ssdler ortalama 3.500 TL. Ne yapmalıyım ? Şikayet var'a YEDAŞ hakkında şikayette bulunsam bir çözüme varabilir miyim ? Bu maduriyeti mi devlet veya herhangi bir kurum karşılıyor mu ? Bir bilginiz var mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Ve hani 3.500 TL çok diyen olacak ama arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim bir yandan okuyup bir yandan ihtiyaçlarımı karşılarken ayriyetten oluşan bu şeye para yetiştiremem. Hani o yüzden 3.500 TL para değil diyenler evet günümüzde bakılınca para değil ama benim durumumda olan biri için gidip ssdye 3.500 TL verecek param yok şuan malesef.