Arama sonuçları: *

1. Makaroni

🔥İndirim Ryzen 7 9700X 12.499₺!

Oyun harici çoklu işlemlerde bu işlemci 78000x 3D göre avantaJlı mı ?
  2. Makaroni

Yardım Ryzen7 9800x3d işlemci %100 kullanıyor Yardım

Güç Planını dengeli şekilde ayarla...
  3. Makaroni

Uçlu kalem önerisi 0.7

Scrikss markası kullandıklarım içinde en dayanıklısı...
  4. Makaroni

Fitnesste kaslarım yanmıyor hissetmiyorum

İdmanlara başladıktan 3 ay sonra kas gelişimine hazır hale gelir...6 ay sonra kas kütlen çok yavaşda olsa artmaya başlar... 2 haftadır çalışıyorum demişsin şu an ağıRlık artırırsın yüksek ihtimalle sakatlanırsın... Ancak 2 sene sonunda vücut toparlanmaya başlayacak...
  5. Makaroni

PC Twitter uygulamasında bağlantıları Chrome'da açma

Microsoft Store'dan PC'ye,Twitter uygulamasını indirdim ancak twitter'da bağlantıları tıkladığımda sayfa Microsoft Edge'de açılıyor. Bunu nasıl değiştirebileceğime dair fikri olan var mı ? (PC'de varsayılan uygulama web tarayıcısı Chrome)
  6. Makaroni

KITAP pdf telegram grubu atabilcek var mı

bana da atar mısın,sağol !
  7. Makaroni

Youtube Reklam engelleyici Önerilerinizi Alalım?

AdGuard Reklam Engelleyici bir başına iş görüyor diğerlerine bulaşmayın
  8. Makaroni

4bin tl altına İPS +144hz monitör

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000XGYF6?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp20689301680adgr154057543119&gad_source=1&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjw3P-2BhAEEiwA3yPhwDHlHjBcMq5ApNMUD09OLDq1ZehicbO7QMLaTmdVF6WJYQ...
  9. Makaroni

🔥İndirim MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ 7.599 tl

https://versus.com/tr/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-vs-msi-pro-b650m-a
  10. Makaroni

Homegym için lat pulldown makinesi

Alınmaz ! Fotodaki kız Row yapıyor mesela ... 1,75 Boy 75 kilo biriysen,o hareketin ilk setine en az 60 kilo da başlayıp son setine 80 kilo da bitirmelisin ki sırt kasların gelişsin...Fotodaki makineye o kadar ağırlık takabilir misin ? Hayır EVDE Spor yapmak için makine almayın... Balkonda...
  11. Makaroni

Football manager 2024 ücretsiz (5 Eylül 12 Eylül)

saat:18:00 de başlayacak diyorlar
  12. Makaroni

WİN11 kablolu bağlantı anlık kopup geliyor

dene bakalım !
  13. Makaroni

ücretsiz en iyi antivirüs programı

malwarebytes
  14. Makaroni

Oyun indirirken ssd gitti

U torrent programından Download yaparken benim de başıma çok gelmişti... Sebebini çözememiştim...
  15. Makaroni

3. Dil olarak ne öğrenmeliyim?

10 sene evvel,Kursa yazılıp Kitap defter alıp çalışman gerekiyordu... Şimdi Onlarca dil öğreten Bilgisayar programı var Rosetta Stone gibi programlarla temeli atarsın 1 senede öğrenirsin mesela DiL-İngilizce öğrenmekten kastınız ne ? Üniversitede felsefe dersi verecek düzeyde mi ? Yoksa...
  16. Makaroni

3. Dil olarak ne öğrenmeliyim?

6 ay-1 yılda istediğin dili öğrenirsin Önemli olan o dili öğrendikten sonra kullanıp kullanmayacağın İstersen birinci seviye İspanyolca öğren kullanmazsan 1-2 yılda unutursun Pilot olacaksan İngilizce yeterli başka dil öğrenmek zaman kaybı Tarihçi olmak istiyorum deseydin...
  17. Makaroni

Ses Kartı Tavsiyesi Bütçe 2k

Bende merak ediyorum gelecek tavsiyeleri...
  18. Makaroni

Kışın hazır sistemler ucuzlar mı

Ucuzlamaz
  19. Makaroni

Formattan sonra oyunlar çöküyor.

mecburen 16 gb flash bellek alacaksın en ucuzundan Youtube'da temiz win 10 kurulum videoları var onları izleyerek kur Microsoft sitesinden yükleme medyasından flash belleye en son sürüm win 10'u yazdır Win10'u kur,sonra win 10 Updateleri Hallet Sonra Anakart Driverları kur,sonra ekran kartının...
Top Bottom