Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü
Hocam kasımda indirimi bekleyin. Gerçi Türkiyede indirim komik,Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü
bence şu an alabiliyoken al yarın ne olacağını hiç birimiz bilemeyizArkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü
İşte fiyat gene bugünkü fiyatına düşmüş olmayacak mıHocam kasımda indirimi bekleyin. Gerçi Türkiyede indirim komik,
Ekim sonunda fiyatları yükseltip kasım ortasında normale yakın çekip satarlar genelde.
Avrupada tam tersi, yeri gelir fiyat yarıya düşer, bazen çok daha ucuz olur. 600 poundluk ceket kasımda 25 pound olur amazon.com da mesela.
Belli olmaz hocam. Beklenmedik şeyler olabiliyor. Pekte fark edeceğini sanmam.Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü