Kışın hazır sistemler ucuzlar mı

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü

Asgari ücrete zam gelir yılbaşından sonra. Hersey fırlar. Yılbaşına bırakma derim

Dolar çıkışta ve bugün faiz kararı açıklanacak. Muhtemel sabit tutacak. Ama kışa doğru elbet düşürmesi gerek. Faizler düştüğü zaman bu kezde altın, dolar vs çıkacaktır. Alacakları bekletmeyin derim. Ytd.

Son düzenleme:
Burası Türkiye ne olacağını kimse bilemez.

Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü
Hocam kasımda indirimi bekleyin. Gerçi Türkiyede indirim komik,
Ekim sonunda fiyatları yükseltip kasım ortasında normale yakın çekip satarlar genelde.
Avrupada tam tersi, yeri gelir fiyat yarıya düşer, bazen çok daha ucuz olur. 600 poundluk ceket kasımda 25 pound olur amazon.com da mesela.

bence şu an alabiliyoken al yarın ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz
bide kışa doğru zam gelir anca yaza doğru inmeye başlar fiyatlar

Hocam kasımda indirimi bekleyin. Gerçi Türkiyede indirim komik,
Ekim sonunda fiyatları yükseltip kasım ortasında normale yakın çekip satarlar genelde.
Avrupada tam tersi, yeri gelir fiyat yarıya düşer, bazen çok daha ucuz olur. 600 poundluk ceket kasımda 25 pound olur amazon.com da mesela.
İşte fiyat gene bugünkü fiyatına düşmüş olmayacak mı 😅

Belli olmaz hocam. Beklenmedik şeyler olabiliyor. Pekte fark edeceğini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,818
Üyeler
187,575
Son üye
elmascankadir
Geri