Neler Yeni

Homegym için lat pulldown makinesi

Makaroni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hasip İzmirli
Alınmaz !

Fotodaki kız Row yapıyor mesela ... 1,75 Boy 75 kilo biriysen,o hareketin ilk setine en az 60 kilo da başlayıp son setine 80 kilo da bitirmelisin ki sırt kasların gelişsin...Fotodaki makineye o kadar ağırlık takabilir misin ? Hayır

EVDE Spor yapmak için makine almayın...

Balkonda çürür...

Benim 20 yıllık tecrübem vardır bu konularda...Antrenman,Beslenme,Program... vesayre vesayre

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Onur Yücel
Böyle birşeye bakıyorum sizce alınır mı?
İhtiyacı karşılamaz hocam bunlar tırt. Sağlamları da epey para öyle 10-15 e falan bulamazsın. Ha yeni başladıysan götürür seni bi kaç ay öbür türlü bi halta yaramaz

Smtuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz !

Fotodaki kız Row yapıyor mesela ... 1,75 Boy 75 kilo biriysen,o hareketin ilk setine en az 60 kilo da başlayıp son setine 80 kilo da bitirmelisin ki sırt kasların gelişsin...Fotodaki makineye o kadar ağırlık takabilir misin ? Hayır

Balkonda çürür...

Benim 20 yıllık tecrübem vardır bu konularda...Antrenman,Beslenme,Program... vesayre vesayre
Hocam üründe max kapasitesi 150 kilo diyor ayrıca genel olarak triceps için düşünüyordum ona rağmen alınmazmı

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
ibrahim can
Hocam üründe max kapasitesi 150 kilo diyor ayrıca genel olarak triceps için düşünüyordum ona rağmen alınmazmı
bir barfiks demiri ve bir kaç çift db ile tricepslerini çok güzel geliştirirsin

xPsycho

80+
Hocam triceps için de olsa bu makineye para vermeniz saçma sırt için konuşacak olursak çok verimsiz olur , illa ki evde ağırlık olsun diyorsanız dumbell alabilirsiniz. Bence buna vereceğiniz parayı salon aidatına, beslenmeye verin. Tabii karar size kalmış.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
Alınmaz !

Balkonda çürür...

Kilo almak için bir tavsiyeniz var mı hocam? Spor yapıyorum haftada 4 gün. Ancak zor kilo alıyorum. 1.69, 70kg. 80kg çıkmaya çalışıyorum. Kaç öğün beslenmem gerek? Vaktiniz varsa tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Bir sefer 76kg çıkmıştım ancak askere gidince aldığım kiloları verdim. Sporu bırakınca kilo veriyorum, sporu bırakmadığımda kilo alabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
Alınmaz !

Balkonda çürür...

Evde spor için 68kg halter dambıl seti düşünüyorum hocam nasıl yeterlimidir evde idman için

Top Bottom