[email protected]
bu mail ile satın aldığınız yani satışınızın ss'ini atıp yazarsınız size yardımcı olacaklardır. mümkünse 15 dolar olarak yaptırabilirsiniz. fazlası kalabilir belki gümrükte veya geri döner. bir arkadaşın geri dönmüş klavyesi...
aynen öyle kankam :) switch mükemmel, aşırı yok ve tatlı bir sesi var
1736242544
birkaç gün önce baktığımda yakın civarımda 2.4e kadar gördüm 😂😂 ben aynı paraya almışım çok mu
kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN
ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye
1736170769
AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN
1736170805
bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah...
800 tl verdiginle aynı mı kanka allah aşkına :kekw: klavye aynı okey, onun dışında switchim farklı kutu farklı. klavye altında ve kutusunda epomaker ibaresi vs var ne bileyim. aksesuarları koydukları yerde en azından aksesuar yazıyor, size gelenlerin cogunda yazmıyordu sanırım öyle gördüm...
@Vaga attım kankam, mic bayagı hassas :D çok tuhaf cıkmıs sesler. normalde çok daha tok ve güzel emin olabilirsin.
1736170320
kutusu bile farklı la :kedi: sarı siteden itinayla baktım