x6 pro varken bunlar alınmaz (tabi tasarımı seviyosanız bişey diyemem)
Babama alsam ya vivo hakkında bilgim yok ama kullanlar varsa bir ufak yorum yazarsa sevinirim
Ekran![]()
Kamera![]()
Arayüz stok android biraz kırpılmış hali. Vivo kendisi bir hesap makinesi bir de dosyalar uygulamasını yüklemiş. Ben ios tarafından geçtiğim için arayüz hayli detaylı ve müdahale edilebilir geldi. Ancak başka androidden geçenler,arayüzün daha çok yolu var diyorlar. Kasma,donma vs yok zaten. Her güncelleme ile daha iyi hale geliyor. Gesture olayı hayli zengin bu arada.İşletim sistemi, rami ne kadar verimli kullanıyor bilen var mı? Telefonlarda işletim sistemi çok önemli bence. Tecrübelerime göre sadece rame bakarak alınması yanlış oluyor genelde.
tamam zaten kimse x6 pro kamerada iyi demedi ki işlemcisi iyi telefonun. kamera için alacak olan başka telefon baksınhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/910394-930734/poco-x6-pro_vivo-v30-512gb/ kamera kısmına bakmanı öneririmiyi forumlar.
tamam zaten kimse x6 pro kamerada iyi demedi ki işlemcisi iyi telefonun. kamera için alacak olan başka telefon baksın
Kamera özellikleri olarakta en azından kağıt üzerinde x6 pro önde, bunu söylemek istemiştim![]()
hocam x6 pronun kamerası daha kötü ama işlemcisi daha iyi. iyi kamera isteyen honor 200 baksın benceKamera özellikleri olarakta en azından kağıt üzerinde x6 pro önde, bunu söylemek istemiştim![]()
hocam x6 pronun kamerası daha kötü ama işlemcisi daha iyi. iyi kamera isteyen honor 200 baksın bence