leavemealone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Gerçekten çok iyi klavye bundan önce dierya kullanıyorum Brown tmkb switch yalnız bi sorum var bu klavyede Hz ayarlama var mı driverini indirdim fakat bulamadım
Daha önce kablosuz ya da mekanik v.b klavye kullanmadım.Gerçekten çok iyi klavye bundan önce dierya kullanıyorum Brown tmkb switch yalnız bi sorum var bu klavyede Hz ayarlama var mı driverini indirdim fakat bulamadım
https://www.gaming.gen.tr/urun/5852...night-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Bunu aldınız sanırsam.
Bende düşünüyorum ama aklıma takılan diğer modellere göre daha ucuz sebebi nedir acaba siz biliyor musunuz?
değer benceDaha önce kablosuz ya da mekanik v.b klavye kullanmadım.
F/p rahat ve hızlı yazabileceğim , tuşları sessiz ve yumuşak klavye arıyorum.
Valo/cs/pubg/rainbow six seige gibi oyunlar oynarım. Daktilo gibi ses çıkarmasını ya da sert olmasını istemiyorum.
bütçem 1500 fakat 2k çıkmaya değer mi ?
başka öneriniz var mı şarjı az deniyor , sürekli şarj edemem. ama bunun gibi tüm harfler sayılır vs olsun.değer bence
rgb vs yok ondan ucuz olabilir belki hocam.
Endorfy thock tkl kailh red RGB var ama hot swap degil kablolu tasarımı çok iyi bencebaşka öneriniz var mı şarjı az deniyor , sürekli şarj edemem. ama bunun gibi tüm harfler sayılır vs olsun.
1.5k bütçe çok çok iyiyse 2k
Geeky gk61 de iyi rainbow hot swap %60 huano switch kablolu 1k kalana da mouseped yapıştırılırbaşka öneriniz var mı şarjı az deniyor , sürekli şarj edemem. ama bunun gibi tüm harfler sayılır vs olsun.
1.5k bütçe çok çok iyiyse 2k
kablosuz arıyorum ve switch olarak özelliklerini bilmiyorum.Endorfy thock tkl kailh red RGB var ama hot swap degil kablolu tasarımı çok iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geeky gk61 de iyi rainbow hot swap %60 huano switch kablolu 1k kalana da mouseped yapıştırılır