Akko Monsgeek Mg75w aldım

leavemealone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Gerçekten çok iyi klavye bundan önce dierya kullanıyorum Brown tmkb switch yalnız bi sorum var bu klavyede Hz ayarlama var mı driverini indirdim fakat bulamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Gerçekten çok iyi klavye bundan önce dierya kullanıyorum Brown tmkb switch yalnız bi sorum var bu klavyede Hz ayarlama var mı driverini indirdim fakat bulamadım
Daha önce kablosuz ya da mekanik v.b klavye kullanmadım.
F/p rahat ve hızlı yazabileceğim , tuşları sessiz ve yumuşak klavye arıyorum.
Valo/cs/pubg/rainbow six seige gibi oyunlar oynarım. Daktilo gibi ses çıkarmasını ya da sert olmasını istemiyorum.
bütçem 1500 fakat 2k çıkmaya değer mi ?

Daha önce kablosuz ya da mekanik v.b klavye kullanmadım.
F/p rahat ve hızlı yazabileceğim , tuşları sessiz ve yumuşak klavye arıyorum.
Valo/cs/pubg/rainbow six seige gibi oyunlar oynarım. Daktilo gibi ses çıkarmasını ya da sert olmasını istemiyorum.
bütçem 1500 fakat 2k çıkmaya değer mi ?
değer bence

• Beğen
bataryası 500 mah rgb yok degmez az daha cıkın 5075b plus un beyazı vardı

rgb vs yok ondan ucuz olabilir belki hocam.

başka öneriniz var mı şarjı az deniyor , sürekli şarj edemem. ama bunun gibi tüm harfler sayılır vs olsun.
1.5k bütçe çok çok iyiyse 2k
Endorfy thock tkl kailh red RGB var ama hot swap degil kablolu tasarımı çok iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka öneriniz var mı şarjı az deniyor , sürekli şarj edemem. ama bunun gibi tüm harfler sayılır vs olsun.
1.5k bütçe çok çok iyiyse 2k
Geeky gk61 de iyi rainbow hot swap %60 huano switch kablolu 1k kalana da mouseped yapıştırılır

• Beğen
Endorfy thock tkl kailh red RGB var ama hot swap degil kablolu tasarımı çok iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geeky gk61 de iyi rainbow hot swap %60 huano switch kablolu 1k kalana da mouseped yapıştırılır
kablosuz arıyorum ve switch olarak özelliklerini bilmiyorum.
Hızlı yazı yazmama ve hızlı tepki vermeme yardımcı olacak sessiz ve yumuşak olan bir şey istiyorum.
Önerdiğiniz marka klavye çok küçük , bir çok tuşu yok. Başka önerin var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,068
Üyeler
186,290
Son üye
Demirdalan
Geri