Neler Yeni

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
eyyüb
@efetg @KlavyeAdam
bakır köyün numarasını buldum ürün singapure geri iade edildi dedi beklemeyin gelmez iade nedenini yazmamışlar dedi :) geçmiş olsun bana.

hamburkus

80+
Sen biraz abartıyorsun :D kalvye ne aula kutuyu napcan yanına alıp yatırcan mı :D şansına geçmiş de iyi bir fiyata almadın ki 2600 az daha koyup taş gibi akko alırdın
800 tl verdiginle aynı mı kanka allah aşkına :kekw: klavye aynı okey, onun dışında switchim farklı kutu farklı. klavye altında ve kutusunda epomaker ibaresi vs var ne bileyim. aksesuarları koydukları yerde en azından aksesuar yazıyor, size gelenlerin cogunda yazmıyordu sanırım öyle gördüm hep.ha evet pahalıya mı aldım ? evet. ama değdi mi? değdi hocam apofhjahahafhapıohgfıpahg sevindim yani

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Knk kutu farklı olabilir kutunun ne önemi var :D 2600 civarı para ödemişsin :D alacağın zaman sarı sitede 1500 TL satılıyordu 1100 TL kalırdı eline o paraya da çok güzel beğendiğin switchlerden döşerdin söktüğün de eline kalırdı :D

bu arada mantıklı bi' dahakine öyle yapalım hocam :kedi:

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
@efetg @KlavyeAdam
bakır köyün numarasını buldum ürün singapure geri iade edildi dedi beklemeyin gelmez iade nedenini yazmamışlar dedi :) geçmiş olsun bana.

mail at bari epomaker'a bir daha kargolasınlar. faturayı yanlış yazmışsınız vs de bence hocam. üzüldüm adına.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
eyyüb

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
eyyüb
mail at bari epomaker'a bir daha kargolasınlar. faturayı yanlış yazmışsınız vs de bence hocam. üzüldüm adına.
yazarım bakım nedicekler :) geri yollasalarda gelmez bence zorlama gerek yok

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Senden başkası yapmaz zaten 1500'lük klavyeyi 2600'E alma işini :D

ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yırtma dağları

AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN

yazarım bakım nedicekler :) geri yollasalarda gelmez bence zorlama gerek yok

bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah bereket versin.

hamburkus

80+
ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye

AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN
:D takılıyom be hayırlı olsun gerçi senin aldığın zaman akko yoktu gamin gen'de klavye güzel de batarya olayı belirsiz saçma adam akıllı gösterge koysalarmış güzel olurmuş

AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN

bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah bereket versin.
Senin ledler üstte mi altta mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,514
Üyeler
164,688
Son üye
MatriXXL
Top Bottom