Neler Yeni

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
:D takılıyom be hayırlı olsun gerçi senin aldığın zaman akko yoktu gamin gen'de klavye güzel de batarya olayı belirsiz saçma adam akıllı gösterge koysalarmış güzel olurmuş

kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN

bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah bereket versin.
yok knk ihtimal vermiyorum bu ptt olduğu sürece aşırı zor dağa tuş takımı bakıyorduk güzel biyerden yalan oldu sevdam para iadesi alim yeterli inş verirler :)

hamburkus

80+
kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN
Bende de aula varda satamadım 2k gitmiyor satılsa akko alıcam.O ilk geldiği zaman bana da olmuştu ak820 max vardı ondan geçince çok tatlı geliyordu dokunuşu filan

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Bende de aula varda satamadım 2k gitmiyor satılsa akko alıcam.O ilk geldiği zaman bana da olmuştu ak820 max vardı ondan geçince çok tatlı geliyordu dokunuşu filan
sendeki iyimiş kankam yine bende hepsiburadadan aldıgım 500tllik membran bi klavye vardı beni düşün bi' de hahapoıhfapıdhgadp*ıhgapdğhjg

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
DSADASSDA Çağ atlamışsın resmen abi mekaniğe açılınca membran filan tırt geliyor tuşa basma isteği gelmez adamda :D
driver da kurdum :D kurcalıyorum yarınlar yokmuşçasına

Oguz...

80+ Bronze
27 dolar yazdırıcan fiyatına.3 dolarda kargolama fiyatıyazsınlar ozaman belki bir şansa

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Salih
@callousness h.o. sevindim adına sahibinden almayarak doğrusunu yaptın switch farklı bir kere kutu hadi neyse deneyimi etkilemez ama switch için verdiğini düşün ekstra ücreti
Fırsatçının birinin cebine sayıpda onun kafasında ulan enayiye bak vasfında kalmaktan iyidir giden epomaker a gitsin 😂

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
@callousness h.o. sevindim adına sahibinden almayarak doğrusunu yaptın switch farklı bir kere kutu hadi neyse deneyimi etkilemez ama switch için verdiğini düşün ekstra ücreti
Fırsatçının birinin cebine sayıpda onun kafasında ulan enayiye bak vasfında kalmaktan iyidir giden epomaker a gitsin 😂
aynen öyle kankam :) switch mükemmel, aşırı yok ve tatlı bir sesi var

İyi oldu sahibinde 2k oldu nerdeyse

birkaç gün önce baktığımda yakın civarımda 2.4e kadar gördüm 😂😂 ben aynı paraya almışım çok mu

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
Ben siteden online olarak mesaj attım ama geri dönüş alamadım, direkt mail mi yazmak lazım?

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Ben siteden online olarak mesaj attım ama geri dönüş alamadım, direkt mail mi yazmak lazım?

[email protected]

bu mail ile satın aldığınız yani satışınızın ss'ini atıp yazarsınız size yardımcı olacaklardır. mümkünse 15 dolar olarak yaptırabilirsiniz. fazlası kalabilir belki gümrükte veya geri döner. bir arkadaşın geri dönmüş klavyesi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom