Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

:D takılıyom be hayırlı olsun gerçi senin aldığın zaman akko yoktu gamin gen'de klavye güzel de batarya olayı belirsiz saçma adam akıllı gösterge koysalarmış güzel olurmuş

kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN

ayıp ediyon, elde kalanları aldınız ucuza. herhangi bir yerde yine aldığım fiyattan alcan işte. gömme la beni :D mutluyum aw müq klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMPULÜ YIRTACAĞIM BEN

bence gelir, faturayı 15 dolardan göstersinler. benim öyleydi ama yine 30 dolar yazmışlar kutuya :D allah bereket versin.
yok knk ihtimal vermiyorum bu ptt olduğu sürece aşırı zor dağa tuş takımı bakıyorduk güzel biyerden yalan oldu sevdam para iadesi alim yeterli inş verirler :)

kanka akkolar da güzel baktım, bunu almamıs olsam onlardan alırdım. LA KLAVYEDEN YAZARKEN AŞKA GELİP FAZLADAN YAZMAK İSTİYORUM ÖYLE GÜZEL SESİ TOK HOŞ VAR AĞPOJFAĞDOGHJĞAODJHGĞADOJG DELİRİRSİN
Bende de aula varda satamadım 2k gitmiyor satılsa akko alıcam.O ilk geldiği zaman bana da olmuştu ak820 max vardı ondan geçince çok tatlı geliyordu dokunuşu filan

Bende de aula varda satamadım 2k gitmiyor satılsa akko alıcam.O ilk geldiği zaman bana da olmuştu ak820 max vardı ondan geçince çok tatlı geliyordu dokunuşu filan
sendeki iyimiş kankam yine bende hepsiburadadan aldıgım 500tllik membran bi klavye vardı beni düşün bi' de hahapoıhfapıdhgadp*ıhgapdğhjg

sendeki iyimiş kankam yine bende hepsiburadadan aldıgım 500tllik membran bi klavye vardı beni düşün bi' de hahapoıhfapıdhgadp*ıhgapdğhjg
DSADASSDA Çağ atlamışsın resmen abi mekaniğe açılınca membran filan tırt geliyor tuşa basma isteği gelmez adamda :D

DSADASSDA Çağ atlamışsın resmen abi mekaniğe açılınca membran filan tırt geliyor tuşa basma isteği gelmez adamda :D
driver da kurdum :D kurcalıyorum yarınlar yokmuşçasına

27 dolar yazdırıcan fiyatına.3 dolarda kargolama fiyatıyazsınlar ozaman belki bir şansa

@callousness h.o. sevindim adına sahibinden almayarak doğrusunu yaptın switch farklı bir kere kutu hadi neyse deneyimi etkilemez ama switch için verdiğini düşün ekstra ücreti
Fırsatçının birinin cebine sayıpda onun kafasında ulan enayiye bak vasfında kalmaktan iyidir giden epomaker a gitsin 😂

@callousness h.o. sevindim adına sahibinden almayarak doğrusunu yaptın switch farklı bir kere kutu hadi neyse deneyimi etkilemez ama switch için verdiğini düşün ekstra ücreti
Fırsatçının birinin cebine sayıpda onun kafasında ulan enayiye bak vasfında kalmaktan iyidir giden epomaker a gitsin 😂
aynen öyle kankam :) switch mükemmel, aşırı yok ve tatlı bir sesi var

İyi oldu sahibinde 2k oldu nerdeyse

birkaç gün önce baktığımda yakın civarımda 2.4e kadar gördüm 😂😂 ben aynı paraya almışım çok mu

Ben siteden online olarak mesaj attım ama geri dönüş alamadım, direkt mail mi yazmak lazım?

Ben siteden online olarak mesaj attım ama geri dönüş alamadım, direkt mail mi yazmak lazım?

[email protected]

bu mail ile satın aldığınız yani satışınızın ss'ini atıp yazarsınız size yardımcı olacaklardır. mümkünse 15 dolar olarak yaptırabilirsiniz. fazlası kalabilir belki gümrükte veya geri döner. bir arkadaşın geri dönmüş klavyesi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri