Arama sonuçları: *

1. K

Soğutucu için öneri ve yardım

çok teşekkür ederim sıvı soğutma yerine fan alırsam yine ortalama aynı paraya gelecek üste 3 fan takmak zorunda kalacağım nzxt h6 flow kasasını kesin alacağım ve onun içine uygun uyumlu ne alabilrim o konuda yardımcı olabilir misiniz yani nzxt h6 flow kasasına soğutucu ne almalıyım
  2. K

elimde sistem var ama kasa ve soğutması çok kötü yeni kasa ve soğutmaya geçeceğim direkt parçaları iste başka bir zaman yükselteceğim şuan soğutma yüzünden bilgisayarda hiçbirşey oynanmıyor
  3. K

ileride yüksesltme yaptığımda da kullanmak istiyorum ondan kaynaklı böyle yapıyorum
  4. K

Arkadaşlar soğutucu ve kasa alacağım ryzen 5 5600x ve rtx3060 var bende alacağım kasa belli ama sıvı soğutmalı ve ek fanlarını almak istiyorum hepsini toplu bir şekilde itopyadan alacağım yardım eder misiniz bütçe 13 14k daha üstüne çıkamam kendi yaptığım bu şekilde Kasa...
  5. K

yükseltme yapacağım hangisi mantıklı

çok para harcamak istemiyorum bu sistem şu an götürüyor hala ben uzun süre yeni sistem almak istemiyorum ama dediğim gibi rekabetçi oyunlar da genel olarak 200 üstü fps almak istiyorum 1716257387 tamamdır knk teşekkür ederim
  6. K

knk şu aralar hep öyle gidiyor cyberpunk,elden ring gibi oyunlar da hiç kasmadan istediğim zevki alarak oynayabiliyorum sadece dediğim gibi rekabetçi gerektiren oyunlar da ani fps düşüşü vs yaşadığım için monitörün 180hz işlevini tam kullanamıyorum ve rahatız ediyor sadece r5 5600 alsam 240 üstü...
  7. K

DDR5 sistem için bana ram ve anakart önerebilir misin r5 7500f almayı düşünüyorum
  8. K

parçaları ne kadardan satmalıyım 1716256381 ekran kartı msı rtx3060 aero ıtx
  9. K

eski parçaları satmadan 10k var elimde 1716255988 çok fazla harcama yapmak istemiyorum ama DDR 5 geçmek mantıklımı bilmiyorum
  10. K

arkadaşlar sistemim şöyle; ryzen 5 5500 Amd Wraith Prism soğutucu Msi Rtx3060 asus ex-a320m-gaming ADATA XPG SPECTRIX D80 8x2GB DDR4 XPG 8x2GB Spectrix D41 Corsair RM750W 80+Gold Nzxt H510i Bu sistemde upgrade yapmak istiyorum da direkt sadece ryzen 5 5600 alsam yeterli mi olur valo gibi...
  11. K

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

knk bana ispanyadan yolluyorlar anlamadım noluyor şuan kargo Barcelona da epomaker dan sipariş verdim
  12. K

23k bütçe ile pc toplama

Gold sertifika olmadan da olur o zaman
  13. K

23k bütçe ile pc toplama

Arkadaşlar 23k bütçe var RTX 3060 ve üstü ryzen 5 5600 olan bir sistem toplamaya çalışıyorum, önerilerinize açığım
  14. K

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

2 gün önce aldım şimdi İstanbuldan Ankaraya taşınma açamasınfa gözüküyor ücret kısmında da vergi vs 0tl ödeme var
  15. K

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

knk telefona kod geldi pttden kabul edildi diye nasıl geldi bilmiyorum ama almanya'dan falan geldi sanırm bi baktım vergi mergi gümrük de yok istanbul'da gözüküyor
  16. K

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Arkadaşlar ptt tarafından kabul edildi kargom epomaker'dan aldım vergiyi haberdar ederim
  17. K

Arkadaşlar klavyeyi epomaker'dan aldım ptt tarafından kabul edilmiş ne kadar vergi çıkacak haberdar ederim
  18. K

Öneri Ryzen 7 5700x3d almak mantıklı mı

Yorumlarınız için teşekkürler am5 geçmeli miyim sizce yoksa şuan erken mi Şimdilik yetersiz olduğu için 5600 almayı düşünüyorum
  19. K

Öneri Ryzen 7 5700x3d almak mantıklı mı

Arkadaşlar bende ryzen 5 5500 var ryzen 7 5700x3d almak mantıklı mı yoksa bekliyimmi 5600x alıp geçiyim mi ne yapmalıyım sizce
  20. K

Epomaker dan sipariş verdim umarım böyle bir vergi çıkmaz
Top Bottom