kanka ben söyledim bir şey değişmedi ^^Siteye mail atıp söylemeniz gerekiyordu. Mail atanlara düşük geçmişler galiba çünkü kargonun üstünde 30 dolar yazıyordu benim.
kanka ben söyledim bir şey değişmedi ^^Siteye mail atıp söylemeniz gerekiyordu. Mail atanlara düşük geçmişler galiba çünkü kargonun üstünde 30 dolar yazıyordu benim.
knk telefona kod geldi pttden kabul edildi diye nasıl geldi bilmiyorum ama almanya'dan falan geldi sanırm bi baktım vergi mergi gümrük de yok istanbul'da gözüküyorknk su vergıye nasıl baktın mala anlatır gıbı anlatsana bende 15 ocakta verdım ak992
kanka ben söyledim bir şey değişmedi ^^
Bizim yun express vergi çıkar mı dersinBu saatten sonra ürünü almış ve gelecek herkese 700tl vergi go. Ptt ürüne faturaya göre değil keyfine göre vergilendirme yapmış.
ne zaman aldın senBenim de güncellenmiş aynısı yazıyor ne demekse artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim yun express vergi çıkar mı dersin
Evet, şansına çıkmayabilir vergi yine de ama büyük olasılıkla çıkcak.Benim de güncellenmiş aynısı yazıyor ne demekse artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim yun express vergi çıkar mı dersin
Neden 700Evet, şansına çıkmayabilir vergi yine de ama büyük olasılıkla çıkcak.
Çünkü ptt öyle istiyorNeden 700
Bende böyle değil daha bu arada ben ak 992 yiAlıntıyı görüntüle
beyler kargonun son durumu bu. Var mı aynı olan?
bu arada ben ak992 yi 62 dolara 1918 tl ye almistim bana 500 kusur gelir en fazla %30 sa eğer fazlası gelirse vermemÇünkü ptt öyle istiyor