Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Bende böyle değil daha bu arada ben ak 992 yi
:) bu arada ben ak992 yi 62 dolara 1918 TL ye almistim bana 500 kusur gelir en fazla %30 sa eğer fazlası gelirse vermem
İndirimsiz fiyatının %33ünü vergi çıkarıyor ptt, kabul edilmezse de
MADDE 33 – (1) PTT tarafından belirtilen süre içinde PTT işyerinden alınmayan kargo gönderileri ile yurt dışı koliler, ardiye ücretine tabi tutulur
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana ne kadar cıkıcak brom :D
Aldığın ürünün indirimsiz fiyatına bak, %33ü vergi olur çinden geliyor ise. Eudan geliyorsa da %20

ahmetbirs

80+ Bronze
gümrügün vergilendirme muhabbeti ezelden böyle vergisiz gecen ürünler muhtelenen ürünü fiyat etiketine bakılarak betgilendiren bir memur sayesinde :D geçti şimdi o memur yıllık izne cıktıgından mahmut abi pat pat patlatıyor yok 700 yok 500 ben amazondan sertbest satıcıdan 200 liralık ürün aldım 150 lira vergi cıktı :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aldığınız klavyenin sitedeki indirimsiz fiyatına bakın, %33ü ödeyeceğiniz vergi. 70usd falansa 700tl vergi çıkcak.
90 dolar aw niye öyle bisey yapiyolar başlarım böyle ise

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
İndirimsiz fiyatının %33ünü vergi çıkarıyor ptt, kabul edilmezse de
MADDE 33 – (1) PTT tarafından belirtilen süre içinde PTT işyerinden alınmayan kargo gönderileri ile yurt dışı koliler, ardiye ücretine tabi tutulur

Aldığın ürünün indirimsiz fiyatına bak, %33ü vergi olur çinden geliyor ise. Eudan geliyorsa da %20
bazı arkadaslara 300 cıkmıs bana da 300 cıkmaz mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Devletin her noktası saplama peşinde.
Vergide şakalama yapıyorlar maşallah, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Geçenlerde de arkadaşım 150euro altı ürün aldı vergi+kargo ücretini birleşince 150euro üstü oluyor diye ürün gümrükte kaldı, hiç bi şey için 7k ardiye masrafı ödedi

bazı arkadaslara 300 cıkmıs bana da 300 cıkmaz mı
O ilk part olanlar muhtemelen flying fish, gönderildiği yer farklıydı sanırım. Bugüne kadar gelmeyenlere çok büyük ihtimalle 700tl+ vergi çıkacak ki son 3gündür yazanlara bakarsanız benim de öyle oldu 672tl gibi bi ücret. Benim de bugün çıktı mesela.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Vergide şakalama yapıyorlar maşallah, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Geçenlerde de arkadaşım 150euro altı ürün aldı vergi+kargo ücretini birleşince 150euro üstü oluyor diye ürün gümrükte kaldı, hiç bi şey için 7k ardiye masrafı ödedi

O ilk part olanlar muhtemelen flying fish, gönderildiği yer farklıydı sanırım. Bugüne kadar gelmeyenlere çok büyük ihtimalle 700tl+ vergi çıkacak ki son 3gündür yazanlara bakarsanız benim de öyle oldu 672tl gibi bi ücret. Benim de bugün çıktı mesela.
Ardiye ne oluyor knk

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

bu tür kurumları denetleyen olmayınca böyle oluyor . İlla cimer'şikayet ediceksin. Benim aldığım klavye 60 usd indirimsiz hali 600 tlden fazla vergi çıkarsa öderim ama cimer'e de şikayetimi yaparım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu tür kurumları denetleyen olmayınca böyle oluyor . İlla cimer'şikayet ediceksin. Benim aldığım klavye 60 usd indirimsiz hali 600 tlden fazla vergi çıkarsa öderim ama cimer'e de şikayetimi yaparım.
Aga benimki 90 dolar naneyi yedim aw

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Top Bottom