Neler Yeni

₺2,022 - Ajazz AK820 Pro (68 Dolar)

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enes Var
Sepette XMAS1 kodunu kullanın. Ekranlı ve Knob'lu bir klavye.

XMAS1 kodu bitti, HAZELGAMES10 kodu ile tekrar 68 dolar.

Gift Linear Switch versiyonunun ses testi videosu (Stabları lubelemiş onun dışında klavye stok)

Alternatif olarak bu fiyatta Zuoya GMK67 + KTT Kang White V3 + Dye-Sub PBT Keycap'li bir build yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert Can

Ses testi videosu:

Alternatif olarak bu fiyatta Zuoya GMK67 + KTT Kang White V3 + Dye-Sub PBT Keycap'li bir build yapabilirsiniz.
Gayet güzel duruyor. Switch , malzeme kalitesi nasıl? akkoya göre mesela?

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Gokhan kılıc
Benim kullandığım ak992 ye benzermiş.Numbadi çıkarıp ekran koymuşlar .Malzeme kalitesi orda 2000 tl eder mi? bilemedim

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enes Var
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kullandığım ak992 ye benzermiş.Numbadi çıkarıp ekran koymuşlar .Malzeme kalitesi orda 2000 TL eder mi? bilemedim
Kasaları tamamen farklı, hem boyut farklı hem de fark edersen F tuşlarında bunda aralıklar var. PCB'de farklı ve iç yapısıda ak992'den farklı duruyor. Switch'lerde farklı zaten. Malzeme kalitesi nasıl ama bilmiyorum dediğim gibi

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Bu sitenin gümrük vergi işi ne oldu bilen var mı? Diğer klavye konularındada çıkmamış çıkacak diyenler falan vardı.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enes Var

Gift Linear Switch versiyonunun ses testi videosu (Stabları lubelemiş onun dışında klavye stok)

HAZELGAMES10 kodu ile tekrar 68 dolar'a düşüyor arkadaşlar.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enes Var
https://www.whatgeek.com/products/r...ed-mechanical-keyboard-with-magnetic-switches bu klavye için kod vs var mı? manyetik switch kullanıyor. Denemek istiyorum indirim varsa
LOTUS10 %10 indirim kodu

HAZELGAMES10'da çalışır büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.whatgeek.com/products/r...ed-mechanical-keyboard-with-magnetic-switches bu klavye için kod vs var mı? manyetik switch kullanıyor. Denemek istiyorum indirim varsa
Rapid trigger var mı bu arada bunda?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erman
LOTUS10 %10 indirim kodu

HAZELGAMES10'da çalışır büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapid trigger var mı bu arada bunda?
Var sanırım. Özellik açıklamalarında olduğu yazıyor. Geçen mirliva'nın yayınında https://wraithesports.com/products/vgn-vxe-atk68-mekanik-klavye-manyetik-switch kullandığını gördüm. O klavyenin hissiyatı ve kasa-tuş sesi çok hoştu. Bunu görünce kargo ve vergiy yoksa yarı fiyatına geliyor. Alıp deneyeceğim sanırım.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert Can
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erman
nerede geliyor yarı fiyatına
Wraith linki attığım vgn klavye manyetik switchlere sahip ve 4400₺. Whatgeek linkini attığım diğer manyetik klavye ise vergi ve kargo yoksa 2150₺ civarına geliyor. Manyetik switch olayı ise kendin tuş basım aktif etme aralığını seçebiliyorsun. Bunu dokunmatik ekran hassasiyeti gibi bir değere bile çıkarabilirsin. Parmağın tuşa dokunur dokunmaz algılar. Ama asıl olayı örneğin sen a-d spamlıyorsun karakteri haraket ettiriyorken. Her basımda tuştan elini çek bas yaparken tuştan elini çeksen bile belli bir aktivasyon eşiği olduğu içi o eşiğe geri gidene kadar hala klavye tuşa basmışsın gibi algılıyor ve karakterin hareket ediyor halbuki sen elini kaldırsan bile. Belki küçük milisaniyelik olay ama manyetik switch de bu yok.

Hieykiean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan
Top Bottom