Neler Yeni

₺1,699 - Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye (Ekran + Knob)

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Bazı boardlara farklı switch takabiliyorsun ama rapidtrigger kullanamazsın. Mesela ben oyun için kullandığım tuşlarda manyetic switch, haricinde normal switch kullanıyorum. Keycapslik bir sorun yok, istediğini tak.
Bu switchkerin takıp çıkartması zor mu? Riskli midir? Thock ses için oyundan önce sonra çıkartıp takarım ben. :D Ama bunların hepsi yazılıma bağlanıyor da redragon markasından kötü bir yazılım beklenir mi bunu araştıracağımX

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Bu switchkerin takıp çıkartması zor mu? Riskli midir? Thock ses için oyundan önce sonra çıkartıp takarım ben. :D Ama bunların hepsi yazılıma bağlanıyor da redragon markasından kötü bir yazılım beklenir mi bunu araştıracağımX
Hall effect yeni bir teknoloji, bilemezsin o yüzden review olmadan iyi mi kötü mü çalışıyor diye. Switch çıkarmak zor değil ama uğraştırıcı. Min 20dk alır heralde.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Hall effect yeni bir teknoloji, bilemezsin o yüzden review olmadan iyi mi kötü mü çalışıyor diye. Switch çıkarmak zor değil ama uğraştırıcı. Min 20dk alır heralde.
Hall effect dediğiniz nedir hocam bu redragonda falan mı var?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
O civarlarda alüminyum ya da metal kasa öneriniz ne olur?
Lebooghi75+ktt kang white-gateron yel-mmd princess-leebog graywood+keycaps 2700-3100arası olur.
Leoboog whatgeekten 1950ye geliyordu,switchler aliexp ilk sipariş ile 500-700tl arası, keycaps sana kalmış, Bana sorarsan amazondan bu keycapsleri alabilirsin(asa olanları kırmızı daire içine aldım). ASA yüksek bir profil olduğu için sesi daha tok verir. Nays ile 450tlye geliyor ki bence bedava normalde 900-950civarı aliexpresste;
1704598883086.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hall effect dediğiniz nedir hocam bu redragonda falan mı var?
Manyetik switch,rapid trigger hall effect işte :D WootingHE,Monsgek m1HE'deki he :D

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Lebooghi75+ktt kang white-gateron yel-mmd princess-leebog graywood+keycaps 2700-3100arası olur.
Leoboog whatgeekten 1950ye geliyordu,switchler aliexp ilk sipariş ile 500-700tl arası, keycaps sana kalmış, Bana sorarsan amazondan bu keycapsleri alabilirsin(asa olanları kırmızı daire içine aldım). ASA yüksek bir profil olduğu için sesi daha tok verir. Nays ile 450tlye geliyor ki bence bedava normalde 900-950civarı aliexpresste;
Alıntıyı görüntüle

Manyetik switch,rapid trigger hall effect işte :D WootingHE,Monsgek m1HE'deki he :D
Heeeeee tamammm 😁 Yukarıda arkadaşa gösterdiğiniz ASA keycapler bu redragon klavyeye switch değişmeden takılsa verdiği ses thocklaşır mı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Heeeeee tamammm 😁 Yukarıda arkadaşa gösterdiğiniz ASA keycapler bu redragon klavyeye switch değişmeden takılsa verdiği ses thocklaşır mı?
Manyetik switchlerden ses beklemen hata. Normal switchlerin kesinlikle yanından geçemez :D Çok tok olmuyorlar zaten, clickymsi.

Dur hatta ya direkt olabilecek maksimum potansiyelini göstereyim anlarsın :D
RAPID TRIGGER MANYETİKLİ MODEL
NORMAL SWITCH KULLANILAN MODEL
Kasa vs her şey aynı, biri manyetik switchli biri normal switchli model. İki kasa da aluminyum ki sese çok iyi artısı oluyor aluminyum kasanın. Sen değerlendir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Çok iyi duruyor ya acaba Hk gk61 kapalı kutu kaçtan gider üstünü tamamlayıp bundan alayım.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu siteye 10 dolar kargo ücreti gelmedi mi? 67 dolar yapmaz mı?

..............

80+ Bronze
Switcler çok sesli geldi bana alasım var ama zaten mevcut klavyem mavi switch olduğu için biraz sessiz bir şey arıyorum

okankayci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Okan
gainswg12 kodu ile 57 dolar'a düşüyor.

Gift Switch versiyonu ses testi:
akko 5075b plus ile kıyaslarsak nasıl bir klavye

Top Bottom