Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,238
- İsim
- Muhammed emin efe
Şu an tamamen boş yapıyorsun. Element uyduruyorsun. Seni düzelten insanlara da abartma diyorsun. 45 gün niye millet uğraşsın, niye postane postane gezip vergi itirazı yapsın, niye iade süreci ile uğraşsın. Güzelleme yapma. Ben uğraştım millete uğraştığım süreci anlatıyorum.500 TL için alınabilir fiyat vergi dahil. Ama 26 dolar fiyatı için alınmaz. İnsanlara dünyanın sonu gibi anlatma vergi olayını. 3 kişiye çıkmadı 13 kişiye çıktı falan. Hadi diyelim öyle ürün 500 TL dostum, çıkan vergi ile amazondakinden ucuz kalıyor yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şans işi, bence 500 TL iken yakalayan varsa her türlü denenebilir bir fiyat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak kardeşim sen anlamak istemiyorsun. Ürünüm 30 dolardı ama mevzu ürünün fiyati değil, gümrük memurları 25 dolarlık ürüne, 30 dolarlık ürüne, 35 dolarlık ürüne de 70 euro yazmış. Başka birisi 40 dolarlık ürün almıştı ona da 90 euro ürün bedeli çıkarıp ona göre vergi kesmişler. Adamların umrunda değil, memurlar oturup fiyat araştırması falan yapmıyor. Ürünün bedelini sallamasyon yazıyor. Vergide onların yazdığı bedele göre alınıyor. Senin ne kadara aldığın adamların umurunda değil. Anladın?Ürünün kaç dolarlıktı ? duruma göre hak vericem dediğine.