Neler Yeni

₺1,699 - Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye (Ekran + Knob)

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Manyetik switchlerden ses beklemen hata. Normal switchlerin kesinlikle yanından geçemez :D Çok tok olmuyorlar zaten, clickymsi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dur hatta ya direkt olabilecek maksimum potansiyelini göstereyim anlarsın :D
RAPID TRIGGER MANYETİKLİ MODEL
NORMAL SWITCH KULLANILAN MODEL
Kasa vs her şey aynı, biri manyetik switchli biri normal switchli model. İki kasa da aluminyum ki sese çok iyi artısı oluyor aluminyum kasanın. Sen değerlendir.
Güne böyle başlamamalıydım. :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Dax Saz
Bu hall effect, yani manyetik Switch hevesine hemen kapılmayın derim. Pazarlama oyunu gibi geliyor bana. Ha etkisi var mıdır? Vardır. Ama senin işine yarar mı? Üzgünüm ama insanların çok büyük çoğunluğu bundan yararlanacak düzeyde hız, yetenek ve kas hafızasına sahip değil. 8khz dongle report rate gibi teknikte farklı ama pratikte etkisi olmayan bir şey olacak gibi görünüyor. Ayrıca yalnızca çok özel birkaç oyunda işinize yarar. Valorant vb gibi. Hareket halinde aim bozulması mekaniği olanlarda yani. Bence kendinize uygun bir "actuation point " i olan bir klasik mekanik switch seçin, keyfinize bakın. Bu arada rapid trigger özellikli klavyesi ve 8khz mouseu olan biri olarak söylüyorum bunu. Bence gözle görülür bir şey yok. Çoğu insan için de böyle olacak. Çok yetenekli bir azınlık ve çok özel durumlar için hariç...

custom klavye toplamak istiyordum ama alüminyum kasaya gerek var mı, bu klavyenin tasarımı da hoşuma gitti
Ben de buradaki bir arkadaşın gazına geldim aldım bakalım diğer klavyelerim ile çok farkı var mı gelince göreceğiz. Leobog hi75 gateron yellow pro 3 switch ile aldım. Şu anda dierya dk61, akko 3068b plus, epomaker ek68 vb custom klavyelerim var.

Bu arada çoğu insanın göz ardı ettiği bir şey gözlemliyorum, bu klavye ve mouse u birlikte 8khz report rate ile kullanırken işlemciye binecek yükü hesaplıyor musunuz acaba? Bununla ilgili videolar var. Bir bakın derim.

Son düzenleme:

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var
Bu hall effect, yani manyetik Switch hevesine hemen kapılmayın derim. Pazarlama oyunu gibi geliyor bana. Ha etkisi var mıdır? Vardır. Ama senin işine yarar mı? Üzgünüm ama insanların çok büyük çoğunluğu bundan yararlanacak düzeyde hız, yetenek ve kas hafızasına sahip değil. 8khz dongle report rate gibi teknikte farklı ama pratikte etkisi olmayan bir şey olacak gibi görünüyor. Ayrıca yalnızca çok özel birkaç oyunda işinize yarar. Valorant vb gibi. Hareket halinde aim bozulması mekaniği olanlarda yani. Bence kendinize uygun bir "actuation point " i olan bir klasik mekanik switch seçin, keyfinize bakın. Bu arada rapid trigger özellikli klavyesi ve 8khz mouseu olan biri olarak söylüyorum bunu. Bence gözle görülür bir şey yok. Çoğu insan için de böyle olacak. Çok yetenekli bir azınlık ve çok özel durumlar için hariç...

Ben de buradaki bir arkadaşın gazına geldim aldım bakalım diğer klavyelerim ile çok farkı var mı gelince göreceğiz. Leobog hi75 gateron yellow pro 3 switch ile aldım. Şu anda dierya dk61, akko 3068b plus, epomaker ek68 vb custom klavyelerim var.

Bu arada çoğu insanın göz ardı ettiği bir şey gözlemliyorum, bu klavye ve mouse u birlikte 8khz report rate ile kullanırken işlemciye binecek yükü hesaplıyor musunuz acaba? Bununla ilgili videolar var. Bir bakın derim.
Ritim oyunları dışında rapid trigger bir işe yaramaz gibime geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Dax Saz
Ritim oyunları dışında rapid trigger bir işe yaramaz gibime geliyor
Aynen öyle. Çok spesifik bir senaryo için yararlı. Benim için bir şey ifade etmiyor yani. Valorantçılara, yetenekli iseler, yardımcı olabilir. Öyle abartılacak bir şey yok yani. Bu yeni teknolojilerde her zaman biraz beklemekte yarar vardır. Benim tartarus proya da geldi rapid trigger. Hall effect switch kadar hassas değil ama yakın. Alışmak için deneyeyim dedim... Yani... Bir etkisi, bence, yok. Dediğim gibi en güzeli kendine uygun bir actuation point ve ağırlığı olan klasik bir Switch seçmek. Gateron yellow pro 3 genelde çoğu insana uyuyor. Bütçeye de uygun.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oytun Vıcıl
Almak istiyorum ama vergi çıkar mı bu klavyeye? ve vergi çıkarsa nasıl fiyat düşürme olayını yapabiliriz bilgisi olan var mı?

Top Bottom