- Reaksiyon skoru
- 281
Kardeşim nerde bi tek ben diyorum kapanan konuya bi git bak Epomaker indirim konusu açıldı git bi oku biri kuyuya taş attı herkes farklı bir şey diyoryaw nerden çıktı bi tek sen diyorsun
Kardeşim nerde bi tek ben diyorum kapanan konuya bi git bak Epomaker indirim konusu açıldı git bi oku biri kuyuya taş attı herkes farklı bir şey diyoryaw nerden çıktı bi tek sen diyorsun
@Ardemmiz su adımın her hangi bir şeyine baksana hep baltaliyor boşver 60 lilara vergi cikicak EPOMAKER konusunda adam gibi açıkladıkyaw nerden çıktı bi tek sen diyorsun
60 ile başlayan in PTT ye verilmeycegini bilmeyen yd alışverişi yapmasın otursun dostumkim diyor
Chatgpt :Kardeşim nerde bi tek ben diyorum kapanan konuya bi git bak Epomaker indirim konusu açıldı git bi oku biri kuyuya taş attı herkes farklı bir şey diyor
Sen tinerini içmeye devam et diğer konuyu görmedim@Ardemmiz su adımın her hangi bir şeyine baksana hep baltaliyor boşver 60 lilara vergi cikicak EPOMAKER konusunda adam gibi açıkladık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 ile başlayan in PTT ye verilmeycegini bilmeyen yd alışverişi yapmasın otursun dostum
Chatgpt :
Evet, YunExpress tarafından gönderilen ve takip numarası "60..." ile başlayan kargolar, Türkiye'de genellikle PTT tarafından teslim edilmektedir. Bu durum, özellikle AliExpress gibi platformlardan yapılan alışverişlerde sıkça karşılaşılan bir durumdur.
trackingmore.com
YunExpress ve Türkiye'deki Teslimat Süreci
YunExpress uluslararası e-ticaret lojistiği sağlayıcısıdır ve Türkiye'de son mil teslimatlarını PTT ile gerçekleştirmektedir.
4tracking.net
+1
trackingmore.com
+1
YunExpress, Türkiye'de teslimatları PTT aracılığıyla yapmaktadır.
aftership.com
+1
Fast Express
+1
Takip Numarası ve Teslimat Durumu
Takip Numarası: YunExpress'in takip numaraları genellikle "YT" ile başlar ve 18 hanelidir.
trackingmore.com
+1
4tracking.net
+1
Son Mil Teslimat Kodu: "60..." ile başlayan takip numaraları, PTT'nin teslimat sürecinde kullandığı numaralardır.
trackingmore.com
Teslimat Durumu: "Menşe ülkesinden yola çıktı" gibi ifadeler, kargonun yurtdışından hareket ettiğini gösterir. Ancak, kargonun Türkiye'ye ulaşıp ulaşmadığını ve PTT'ye teslim edilip edilmediğini öğrenmek için PTT'nin resmi web sitesinden veya PTT Kargo şubelerinden bilgi alabilirsiniz.
ShiftDelete Forum
Fast Express
Öneriler
Takip Etme: Kargonuzun durumunu YunExpress'in resmi takip sayfası üzerinden kontrol edebilirsiniz.
PTT ile İletişim: Kargonuzun PTT'ye teslim edilip edilmediğini öğrenmek için PTT Kargo şubeleriyle iletişime geçebilirsiniz.
PTT
+1
akilliesnaf.ptt.gov.tr
+1
İletişim Bilgileri: YunExpress Türkiye ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:
DonanımHaber Forum
Telefon: 0850 340 00 40
imile.com
+4
DonanımHaber Forum
+4
Fast Express
+4
E-posta: [email protected]
trackingmore.com
+3
DonanımHaber Forum
+3
aftership.com
+3
Web Sitesi: yunexpress.com.tr
Bu adımları takip ederek kargonuzun durumunu öğrenebilir ve teslimat sürecini takip edebilirsiniz.
Kaynaklar
ChatGPT hata yapabilir. Önemli bilgileri kontrol
60 ile başlayanın ptt ye gidceğini nerden bilcem işsizmiyim senin gibi@Ardemmiz su adımın her hangi bir şeyine baksana hep baltaliyor boşver 60 lilara vergi cikicak EPOMAKER konusunda adam gibi açıkladık
60 ile başlayan in PTT ye verilmeycegini bilmeyen yd alışverişi yapmasın otursun dostum
Chatgpt :
Evet, YunExpress tarafından gönderilen ve takip numarası "60..." ile başlayan kargolar, Türkiye'de genellikle PTT tarafından teslim edilmektedir. Bu durum, özellikle AliExpress gibi platformlardan yapılan alışverişlerde sıkça karşılaşılan bir durumdur.
trackingmore.com
YunExpress ve Türkiye'deki Teslimat Süreci
YunExpress uluslararası e-ticaret lojistiği sağlayıcısıdır ve Türkiye'de son mil teslimatlarını PTT ile gerçekleştirmektedir.
4tracking.net
+1
trackingmore.com
+1
YunExpress, Türkiye'de teslimatları PTT aracılığıyla yapmaktadır.
aftership.com
+1
Fast Express
+1
Takip Numarası ve Teslimat Durumu
Takip Numarası: YunExpress'in takip numaraları genellikle "YT" ile başlar ve 18 hanelidir.
trackingmore.com
+1
4tracking.net
+1
Son Mil Teslimat Kodu: "60..." ile başlayan takip numaraları, PTT'nin teslimat sürecinde kullandığı numaralardır.
trackingmore.com
Teslimat Durumu: "Menşe ülkesinden yola çıktı" gibi ifadeler, kargonun yurtdışından hareket ettiğini gösterir. Ancak, kargonun Türkiye'ye ulaşıp ulaşmadığını ve PTT'ye teslim edilip edilmediğini öğrenmek için PTT'nin resmi web sitesinden veya PTT Kargo şubelerinden bilgi alabilirsiniz.
ShiftDelete Forum
Fast Express
Öneriler
Takip Etme: Kargonuzun durumunu YunExpress'in resmi takip sayfası üzerinden kontrol edebilirsiniz.
PTT ile İletişim: Kargonuzun PTT'ye teslim edilip edilmediğini öğrenmek için PTT Kargo şubeleriyle iletişime geçebilirsiniz.
PTT
+1
akilliesnaf.ptt.gov.tr
+1
İletişim Bilgileri: YunExpress Türkiye ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:
DonanımHaber Forum
Telefon: 0850 340 00 40
imile.com
+4
DonanımHaber Forum
+4
Fast Express
+4
E-posta: [email protected]
trackingmore.com
+3
DonanımHaber Forum
+3
aftership.com
+3
Web Sitesi: yunexpress.com.tr
Bu adımları takip ederek kargonuzun durumunu öğrenebilir ve teslimat sürecini takip edebilirsiniz.
Kaynaklar
ChatGPT hata yapabilir. Önemli bilgileri kontrol
asçöş dlşödas o zaman yorum yapmıcaksın hadi kgSen tinerini içmeye devam et diğer konuyu görmedim
60 ile başlayanın ptt ye gidceğini nerden bilcem işsizmiyim senin gibi
Çocuk sorduk zaten boş yapmaasçöş dlşödas o zaman yorum yapmıcaksın hadi kg
bu mu sormayaw nerden çıktı bi tek sen diyorsun
kim diyor
Gayet soru sormuşum nerenle algıladınyaw nerden çıktı bi tek sen diyorsun
Alinmiyo abi senmisinaynen tamam
Noldu vergi çıkacak gibi duruyor he noldu çıkmıyacak diyordun çıkabilir diyenene çıkışıyonun eşşek seniAk820pro (gk87 alternatifiydi) sapasağlam benim valla![]()
Alinmiyoabi abim olur kendisi kardeşiyimAlinmiyo abi senmisin
Noldu vergi çıkacak gibi duruyor he noldu çıkmıyacak diyordun çıkabilir diyenene çıkışıyonun eşşek seni
Ban yemiş küçükdü yaşı belliydi zaten
abim oraya metin yazdı ya 60 lılarda vergi cıkıcak dedi kendi tek bir ürününde vergi cıkıyor suan digerleri vergisizAlinmiyo abi senmisin
Noldu vergi çıkacak gibi duruyor he noldu çıkmıyacak diyordun çıkabilir diyenene çıkışıyonun eşşek seni
Ban yemiş küçükdü yaşı belliydi zaten
Alinmiyoabi abim olur kendisi kardeşiyim
abim oraya metin yazdı ya 60 lılarda vergi cıkıcak dedi kendi tek bir ürününde vergi cıkıyor suan digerleri vergisiz
asdlö şşlödsaşlsdadsa dlkaslkdsa girmicek gel gör bakiyim canımAlıntıyı görüntüle
aynen vergi çıkabilir dediğimizdede baltalamş oluyordum sana göre bilmediğin konularda yat aşşağı dinle 70 dolarlık klavyede almıştın roma mızrağı gibi gircek o sana bana bekle gör