stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
yaş kaç la spamını git sınıf grubuna nereye atıyorsan at çocukasdlö şşlödsaşlsdadsa dlkaslkdsa girmicek gel gör bakiyim canım
yaş kaç la spamını git sınıf grubuna nereye atıyorsan at çocukasdlö şşlödsaşlsdadsa dlkaslkdsa girmicek gel gör bakiyim canım
Alıntıyı görüntüle
aynen vergi çıkabilir dediğimizdede baltalamş oluyordum sana göre bilmediğin konularda yat aşşağı dinle 70 dolarlık klavyede almıştın roma mızrağı gibi gircek o sana bana bekle gör
sadlşdasldşasyaş kaç la spamını git sınıf grubuna nereye atıyorsan at çocuk
nasıl yani bana çıkarsa sanada çıkar çocukAlıntıyı görüntüle
daha 2 kargo kargoya verilmedi klavye dahil görecez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadlşdasldşas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@stiga05fx son gülen iyi güler dikkat et haftaya bakalım kime vergi geliyo![]()
suan senin kodun ne dmden atsana bi inceliyimnasıl yani bana çıkarsa sanada çıkar çocuk
kargolama tarihine göre degisiyor 2 firma var imile or palexpress palexpresse rahat imileyse vergi giriyornasıl yani bana çıkarsa sanada çıkar çocuk
Hocam sizin kod ne ile başlıyordu 60 mu yoksa pal olan mıAlıntıyı görüntülevergisiz şekilde geldi aldığım switchler
palHocam sizin kod ne ile başlıyordu 60 mu yoksa pal olan mı
Anladım hocam hayırlı olsun
7 nisandaki klavye siparişim vergisiz bir şekilde elime ulaştı pal kodluÜrünü gelen oldu mu hiç son sipariş verenlerden
15 nisanda verdim 3 gündür gümrükleme bekliyor 60 kodlu7 nisandaki klavye siparişim vergisiz bir şekilde elime ulaştı pal kodlu
Ne almistin hocam7 nisandaki klavye siparişim vergisiz bir şekilde elime ulaştı pal kodlu
Brick 87 epomakerNe almistin hocam