Ne kadar vergi çıktığına nerden bakıyoruzBende kontrol ettim benimde yanwen üzerinden geldi bekledigimden düsük vergi cıktı bana da
Ne kadar vergi çıktığına nerden bakıyoruzBende kontrol ettim benimde yanwen üzerinden geldi bekledigimden düsük vergi cıktı bana da
pttnın sıtesınden bakabılırsınNe kadar vergi çıktığına nerden bakıyoruz
Yani tamamen şans diyorsunuz hocamkargo gelınce elden teslım edıceksın vergıyı odeyıp urunu alıcaksın nakıt bulundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
not olarak belırtsende kendı kafalarına gore ıs yapabılıyorlar ben yunexpresle gondermelerını soylememe ragmen yanwenle geldı 687 TL falandır vergı yun expresle gelenlerın hemen hemen hepsınde vergı cıkmamıstı cunku onlar arasa kargoya teslım edıyor yanwense ptt ye dolayısıyla yanwenle geleınce vergı cıkmaası cok daha yuksek benım urun 1.5 ayda geldı 2 -3 haftadır kullanıyom
İade oldu mu?Bu arada vergiyi ödeyin iadeye göndermeyin , ben öyle bir hata yaptım 1 aydır iadeye dönüyor , firma para iadesi de yapmıyor bu yüzden
Yok hocam hala iadeye dönüyorİade oldu mu?
Çok enteresan gerçektenYok hocam hala iadeye dönüyor
naptınız acaba, döndü mü iadeye? ben de klavye aldım, 35 dolar, klavyenin kendisi kadar vergi geldi, 1050tl civarı, iadeye göndermeyi düşünüyorumYok hocam hala iadeye dönüyor
yaklaşık 2.5 3 ay geçti hala iadeye dönüyor olarak gözüküyordu , whatgeek ile iletişime geçtim tarafıma tekrar yolladılar bu sefer şansa aras kargo ile geldi vergi çıkmadı şu an kullanıyorum güzel oldunaptınız acaba, döndü mü iadeye? ben de klavye aldım, 35 dolar, klavyenin kendisi kadar vergi geldi, 1050tl civarı, iadeye göndermeyi düşünüyorum
Bir arkadaş gümrüğe yeniden vergi hesaplanması için göndermişti ve 700 den 500 tl civarına düşürtmüştü siz de o yolu deneyebilirsiniz ama bence toplam 2.500 TL'ye kadar alınır bu klavyenaptınız acaba, döndü mü iadeye? ben de klavye aldım, 35 dolar, klavyenin kendisi kadar vergi geldi, 1050tl civarı, iadeye göndermeyi düşünüyorum
çok teşekkürler bilgilendirme için, '2500'e kadar alınır' dediğiniz klavye Ak820Pro mu yoksa yeni konusunu açtığım ABM084 mü acaba? Bir de tekrar gönderme hakkında, direk kuryeye tekrar gümrüğe göndermek istediğimi mi söylüyorum yoksa ücreti ödeyip klavyeyi alıp tekrar kendim PTT'ye gidip mi kargolatıyorum?yaklaşık 2.5 3 ay geçti hala iadeye dönüyor olarak gözüküyordu , whatgeek ile iletişime geçtim tarafıma tekrar yolladılar bu sefer şansa aras kargo ile geldi vergi çıkmadı şu an kullanıyorum güzel oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir arkadaş gümrüğe yeniden vergi hesaplanması için göndermişti ve 700 den 500 TL civarına düşürtmüştü siz de o yolu deneyebilirsiniz ama bence toplam 2.500 TL'ye kadar alınır bu klavye
Ak820pro , diğer klavye hakkında bilgim yok , yukardaki mesajlara bir bakın arkadaş detaylı şekilde süreci anlatmıştıçok teşekkürler bilgilendirme için, '2500'e kadar alınır' dediğiniz klavye Ak820Pro mu yoksa yeni konusunu açtığım ABM084 mü acaba? Bir de tekrar gönderme hakkında, direk kuryeye tekrar gümrüğe göndermek istediğimi mi söylüyorum yoksa ücreti ödeyip klavyeyi alıp tekrar kendim PTT'ye gidip mi kargolatıyorum?