Plasma
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Umut
- Bütçe
- 1500
1.5k bütcem var %75 mekanik klavye arıyorum. Mouseda ajazz olduğundan dolayı klavyede ajazz olursa güzel olabilir.
Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.
Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?
Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.
Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.
www.whatgeek.com
Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?