Neler Yeni

1.5k %75 klavye önerisi.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
Bütçe
1500
1.5k bütcem var %75 mekanik klavye arıyorum. Mouseda ajazz olduğundan dolayı klavyede ajazz olursa güzel olabilir.

Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.

Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
% kaç vergi ekleniyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu siteden alırken desteğe yazınca gümrükte takılmasın diye fiyatı düşük gösteriyolarmış ondan dolayı bu siteden bakıyorum.Gümrüğün ne olduğunu tam bilmiyorum ondanmı bahsediyosunuz?
O öncedendi şuan olmuyor maalesef.

Peki öneriniz varmı yoksa temuya aula f75 veya ak820 pro gibi yeni bir şey gelmesinimi beklemeliyim?
Attack shark k75 alabilirsin o bütçede.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
O öncedendi şuan olmuyor maalesef.

Attack shark k75 alabilirsin o bütçede.
Onu görmüştüm ama hiç hoşuma gitmemisti aşırı garip duruyor onun yenine ak680,ak680 max ışıksız siyah veya dkm200 almak daha mantıklı geliyor.

Ama klavyelerin dış kasaları değiştirilebiliyorsa alabilirim beni rahatsız eden kısmı görüntüsü nede olsa.

Son düzenleme:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
eyyüb
1.5k bütcem var %75 mekanik klavye arıyorum. Mouseda ajazz olduğundan dolayı klavyede ajazz olursa güzel olabilir.

Bu ikisini uyguna buldum zaten sitede ilk alışverişime özel 6 dolar indirimim var ama F tuşları olmadığından dolayı emin olamadım fazla kısayol öğrenmek istemiyorum.

Bu baya hoşuma gitti ama biraz pahalı bu sitede.Tekrar temuya gelirse veya ajazzın sitesindede desteğe yazınca gümrüğe takılmasın diye fiyatı düşük gösterebiliyosa ajazzın sitesinden bir indirimde almayı düşünüyorum. Güzel indirim yapıyorlar.
Sizin bir öneriniz varmı?
düşme ahmetim düşme bu fantezi dünyasına düşme sakın parandan ve mental sağlığından olursun etme eyleme bu ülke bunlara izin vermiyor.
böyle bir halt yiceksen.
https://ajazzstore.com/products/ajazz-ak820-max-he?variant=43992572952629 bari bunu al :)

Top Bottom