- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim hatam, geç açtım konuyu. önce ki hafta sonu görmüştüm ama unuttum konu açmayı...nasıl kaçırdık bunu
Benim hatam, geç açtım konuyu. önce ki hafta sonu görmüştüm ama unuttum konu açmayı...nasıl kaçırdık bunu
Çıkan diyen kaç kişi var ona da bak istersen ajazz ak820pro yaz konuyu oku , çıkanlar arasında beni de görebilirsinVergi çıkmıyor diyen en az 30-40 adam gördüm forum da . Ben çektim 1 tane, vergi çıkarsa amazonla aynı fiyat, çıkmazsa amazon fiyatının %60'ını falan ödicem.
Kanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.Vergi çıkmıyor diyen en az 30-40 adam gördüm forum da . Ben çektim 1 tane, vergi çıkarsa amazonla aynı fiyat, çıkmazsa amazon fiyatının %60'ını falan ödicem.
Nerden bilsin ona kitlememiş ki UpkimÇıkan diyen kaç kişi var ona da bak istersen ajazz ak820pro yaz konuyu oku , çıkanlar arasında beni de görebilirsin
İade edince noldu tüm para alındımıKanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bilsin ona kitlememiş ki Upkim
buna da çıkar mı vergi? Çıktı diyelim kapıda iade edilebilir herhalde ben almıyorum diyerek.Kanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.
Kanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.
Valla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 tl verip, vergi çıkarsa 200 tl falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 tl ucuz.Çıkan diyen kaç kişi var ona da bak istersen ajazz ak820pro yaz konuyu oku , çıkanlar arasında beni de görebilirsin
İlk 1800 tl civarına düştüğünde aldım gönderime kapatılmadan önceNe zaman aldın ne kadara aldın merak ettim
Vergi çıkarsa 200tl ödemessin daha fazlaValla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 TL verip, vergi çıkarsa 200 TL falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 TL ucuz.
Kanka bak şunu söyliyim. Geldiği süreçte zaten 14 günde geliyor. Döndüğü süreçte daha uzun sürer. Onun yanında ptt deposunda ürünü bekletirse senden depo ücreti ek alır. İade edersen gider ama ptt depoda beklettiği kadar senden kira alır. O zamanda herkese çıkmıyordu yani 1 kişiye çıkmadı kimseye çıkmayacak diye bir şey yok. 3 kişiye vergi cikmadiysa 13 kişiye çıktı vergi. Bana 1 aydan fazla surede geldi ürün, bazı arkadaşlara 45 günde anca gitti.İade edince noldu tüm para alındımı
Evet daha fazla. Vergi memurları ürünün fiyatını kafasına göre belirliyor. Örneğin 35 dolarlık ürüne 70 euro yapmışlardı bana başka arkadaşa 30 dolarlık şeye yine 70 euro yazmışlardı. Artı olarak vergi süreci uzayınca gümrük süresi 2-3 gün değil 7-8 gün sürüyor. Çok baş ağrıttı anlayacağın.Vergi çıkarsa 200tl ödemessin daha fazla
500 TL için alınabilir fiyat vergi dahil. Ama 26 dolar fiyatı için alınmaz. İnsanlara dünyanın sonu gibi anlatma vergi olayını. 3 kişiye çıkmadı 13 kişiye çıktı falan. Hadi diyelim öyle ürün 500 TL dostum, çıkan vergi ile amazondakinden ucuz kalıyor yine.Kanka bak şunu söyliyim. Geldiği süreçte zaten 14 günde geliyor. Döndüğü süreçte daha uzun sürer. Onun yanında ptt deposunda ürünü bekletirse senden depo ücreti ek alır. İade edersen gider ama ptt depoda beklettiği kadar senden kira alır. O zamanda herkese çıkmıyordu yani 1 kişiye çıkmadı kimseye çıkmayacak diye bir şey yok. 3 kişiye vergi cikmadiysa 13 kişiye çıktı vergi. Bana 1 aydan fazla surede geldi ürün, bazı arkadaşlara 45 günde anca gitti.
Şans işi, bence 500 TL iken yakalayan varsa her türlü denenebilir bir fiyat.Kanka bak şunu söyliyim. Geldiği süreçte zaten 14 günde geliyor. Döndüğü süreçte daha uzun sürer. Onun yanında ptt deposunda ürünü bekletirse senden depo ücreti ek alır. İade edersen gider ama ptt depoda beklettiği kadar senden kira alır. O zamanda herkese çıkmıyordu yani 1 kişiye çıkmadı kimseye çıkmayacak diye bir şey yok. 3 kişiye vergi cikmadiysa 13 kişiye çıktı vergi. Bana 1 aydan fazla surede geldi ürün, bazı arkadaşlara 45 günde anca gitti.
Evet daha fazla. Vergi memurları ürünün fiyatını kafasına göre belirliyor. Örneğin 35 dolarlık ürüne 70 euro yapmışlardı bana başka arkadaşa 30 dolarlık şeye yine 70 euro yazmışlardı. Artı olarak vergi süreci uzayınca gümrük süresi 2-3 gün değil 7-8 gün sürüyor. Çok baş ağrıttı anlayacağın.
200 lira mı? Ss atayım mı bana 800 lira çıktı. Kimseye 200 lira çıkmadı. Çıkanlara 800-900 arası çıktı. Gümrük vergileri %33 civarı. Ayrıca ürünün fiyatını kafalarına göre 70 euro yapıyorlar. Eğer bu ücrete makbuz ile itiraz edeceksen teslim almayıp, şikayet yazacaksın. Birde ürünü ptt depoya geri götürecek, sen gidip o ürünün olduğu depoyu bulacaksın birde üstüne o süreci takip edersin. Onda da dalga geçer gibi vergiyi 700 değilde 600 tl yaparlar. Bedavadan uğraş dur.Valla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 TL verip, vergi çıkarsa 200 TL falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 TL ucuz.
Ürünün kaç dolarlıktı ? duruma göre hak vericem dediğine.200 lira mı? Ss atayım mı bana 800 lira çıktı. Kimseye 200 lira çıkmadı. Çıkanlara 800-900 arası çıktı. Gümrük vergileri %33 civarı. Ayrıca ürünün fiyatını kafalarına göre 70 euro yapıyorlar. Eğer bu ücrete makbuz ile itiraz edeceksen teslim almayıp, şikayet yazacaksın. Birde ürünü ptt depoya geri götürecek, sen gidip o ürünün olduğu depoyu bulacaksın birde üstüne o süreci takip edersin. Onda da dalga geçer gibi vergiyi 700 değilde 600 TL yaparlar. Bedavadan uğraş dur.