Neler Yeni

Ajazz AK871 KLAVYE 520 TL (15.75 DOLAR) ----> $26.99 yükseldi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
Vergi çıkmıyor diyen en az 30-40 adam gördüm forum da :) . Ben çektim 1 tane, vergi çıkarsa amazonla aynı fiyat, çıkmazsa amazon fiyatının %60'ını falan ödicem.
Çıkan diyen kaç kişi var ona da bak istersen ajazz ak820pro yaz konuyu oku , çıkanlar arasında beni de görebilirsin

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Vergi çıkmıyor diyen en az 30-40 adam gördüm forum da :) . Ben çektim 1 tane, vergi çıkarsa amazonla aynı fiyat, çıkmazsa amazon fiyatının %60'ını falan ödicem.
Kanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkan diyen kaç kişi var ona da bak istersen ajazz ak820pro yaz konuyu oku , çıkanlar arasında beni de görebilirsin
Nerden bilsin ona kitlememiş ki Upkim 😂

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Kanka o konuların sonrasını da okusaydın. Ben dahil 50-60 kişiye 800 lira kitlendi. Hepimize mokoko ettiler. Risk biraz yani. Önceden de takılmaz deniliyordu. Herkesin ürününün üstüne 14 dolar yazmış firma. Herkese 800-900 lira arası vergi kitlendi. Ürünü almayıp iade eden bile oldu.

İade edince noldu tüm para alındımı

~helloworld

80+ Bronze

buna da çıkar mı vergi? Çıktı diyelim kapıda iade edilebilir herhalde ben almıyorum diyerek.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR

Valla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 tl verip, vergi çıkarsa 200 tl falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 tl ucuz.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Amazondan nays ile 1100tl felan bu

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Valla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 TL verip, vergi çıkarsa 200 TL falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 TL ucuz.
Vergi çıkarsa 200tl ödemessin daha fazla

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
İade edince noldu tüm para alındımı
Kanka bak şunu söyliyim. Geldiği süreçte zaten 14 günde geliyor. Döndüğü süreçte daha uzun sürer. Onun yanında ptt deposunda ürünü bekletirse senden depo ücreti ek alır. İade edersen gider ama ptt depoda beklettiği kadar senden kira alır. O zamanda herkese çıkmıyordu yani 1 kişiye çıkmadı kimseye çıkmayacak diye bir şey yok. 3 kişiye vergi cikmadiysa 13 kişiye çıktı vergi. Bana 1 aydan fazla surede geldi ürün, bazı arkadaşlara 45 günde anca gitti.

Vergi çıkarsa 200tl ödemessin daha fazla
Evet daha fazla. Vergi memurları ürünün fiyatını kafasına göre belirliyor. Örneğin 35 dolarlık ürüne 70 euro yapmışlardı bana başka arkadaşa 30 dolarlık şeye yine 70 euro yazmışlardı. Artı olarak vergi süreci uzayınca gümrük süresi 2-3 gün değil 7-8 gün sürüyor. Çok baş ağrıttı anlayacağın.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Kanka bak şunu söyliyim. Geldiği süreçte zaten 14 günde geliyor. Döndüğü süreçte daha uzun sürer. Onun yanında ptt deposunda ürünü bekletirse senden depo ücreti ek alır. İade edersen gider ama ptt depoda beklettiği kadar senden kira alır. O zamanda herkese çıkmıyordu yani 1 kişiye çıkmadı kimseye çıkmayacak diye bir şey yok. 3 kişiye vergi cikmadiysa 13 kişiye çıktı vergi. Bana 1 aydan fazla surede geldi ürün, bazı arkadaşlara 45 günde anca gitti.
500 TL için alınabilir fiyat vergi dahil. Ama 26 dolar fiyatı için alınmaz. İnsanlara dünyanın sonu gibi anlatma vergi olayını. 3 kişiye çıkmadı 13 kişiye çıktı falan. Hadi diyelim öyle ürün 500 TL dostum, çıkan vergi ile amazondakinden ucuz kalıyor yine.

Evet daha fazla. Vergi memurları ürünün fiyatını kafasına göre belirliyor. Örneğin 35 dolarlık ürüne 70 euro yapmışlardı bana başka arkadaşa 30 dolarlık şeye yine 70 euro yazmışlardı. Artı olarak vergi süreci uzayınca gümrük süresi 2-3 gün değil 7-8 gün sürüyor. Çok baş ağrıttı anlayacağın.
Şans işi, bence 500 TL iken yakalayan varsa her türlü denenebilir bir fiyat.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Valla Vergi ödeyen yok demedim, ama ödemeyen de çoğunlukta. 500 TL verip, vergi çıkarsa 200 TL falan ödeyeceksin. En kötü 500 TL, yine amazonda kine göre 300 TL ucuz.
200 lira mı? Ss atayım mı bana 800 lira çıktı. Kimseye 200 lira çıkmadı. Çıkanlara 800-900 arası çıktı. Gümrük vergileri %33 civarı. Ayrıca ürünün fiyatını kafalarına göre 70 euro yapıyorlar. Eğer bu ücrete makbuz ile itiraz edeceksen teslim almayıp, şikayet yazacaksın. Birde ürünü ptt depoya geri götürecek, sen gidip o ürünün olduğu depoyu bulacaksın birde üstüne o süreci takip edersin. Onda da dalga geçer gibi vergiyi 700 değilde 600 tl yaparlar. Bedavadan uğraş dur.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
200 lira mı? Ss atayım mı bana 800 lira çıktı. Kimseye 200 lira çıkmadı. Çıkanlara 800-900 arası çıktı. Gümrük vergileri %33 civarı. Ayrıca ürünün fiyatını kafalarına göre 70 euro yapıyorlar. Eğer bu ücrete makbuz ile itiraz edeceksen teslim almayıp, şikayet yazacaksın. Birde ürünü ptt depoya geri götürecek, sen gidip o ürünün olduğu depoyu bulacaksın birde üstüne o süreci takip edersin. Onda da dalga geçer gibi vergiyi 700 değilde 600 TL yaparlar. Bedavadan uğraş dur.
Ürünün kaç dolarlıktı ? duruma göre hak vericem dediğine.

Top Bottom