Neler Yeni

🔥İndirim Redragon K683-WB| Manyetik Switch 0.1mm|Adjustable Trigger Point| 8khz | 2382 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Donald Trump
Epomaker sitesini kullanacak varsa yılbaşındaki TH80-X siparişim için kupon vermişler. 5 dolar kadar düşüyor. Ücretsiz verebilirim.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Site güvenilir Ajazz AK680'in satıldığı site zaten. GAINSWG12 kodu ile 70 dolara düşüyor + 10 dolar kargo ile 80 dolara geliyor toplam. Destekle konuşup üstüne daha uygun bir fiyat yazdırıyorsunuz 10 dolara kadar vergileri onlar ödüyor zaten vergi ödememiş oluyorsunuz.

8Khz Polling,Adjustable Magnetic switch,PBT Doubleshot keycaps,61-key NKRO,Adjustable Trigger point,RGB vs. mevcut.

Klavye matchkeyste de mevcut fakat bir tık daha pahalıya geliyor oradan.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Al sata gider :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var

@MuratTheFounderOfGariban hocam bu klavyeyi almayı düşünüyorum 44 dolara geliyor. başka önerin var mıdır ya da klavye nasıldır
Nasıl 44 dolara geliyor hocam? Bulabildiğim tek kupon kodu 10ANGELPGC var %10 kod 48,39 dolara iniyor öyle ve epomaker'dan alınca vergi çıkıyor diye biliyorum çıkmıyor mu?

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
yanlış bilgi vermek istemem ama satıcıya ürünün bedelini düşük göstermesini istedim onlarda kabul ettiler. düşük bir vergi çıkabilir. bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir.

kod konusuna gelecek olursam, siteye girince sol altta bir baloncuk beliriyor ''rewards'' diye. oraya mail adresini yazınca sana 10 dolarlık kupon veriyor.

Fahrettyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fahrettin bayraklı
yanlış bilgi vermek istemem ama satıcıya ürünün bedelini düşük göstermesini istedim onlarda kabul ettiler. düşük bir vergi çıkabilir. bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir.

kod konusuna gelecek olursam, siteye girince sol altta bir baloncuk beliriyor ''rewards'' diye. oraya mail adresini yazınca sana 10 dolarlık kupon veriyor.
hocam epomakerdan alınca vergi çıkıyor ptt ile kapıda ödeniyor. çok düşük göstermeyin bu sefer gümrükte memurlar internetten fiyatına bakarlar, abartılı bir gümrük vergisi ile karşılaşmanız muhtemel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağolun hocam

hocam epomaker sitesi hakkında bilgin var mı. gümrük vs konuları hakkında
gümrük vergisi kapıda ptt ye ödenir. Düşük göstermek gibi hatalar yapmayın. yapacaksanızda abartmadan yapmanızı tavsiye ederim. Memurlar farkediyor ve internet fiyatını baz alıyorlar

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
hocam epomakerdan alınca vergi çıkıyor ptt ile kapıda ödeniyor. çok düşük göstermeyin bu sefer gümrükte memurlar internetten fiyatına bakarlar, abartılı bir gümrük vergisi ile karşılaşmanız muhtemel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

gümrük vergisi kapıda ptt ye ödenir. Düşük göstermek gibi hatalar yapmayın. yapacaksanızda abartmadan yapmanızı tavsiye ederim. Memurlar farkediyor ve internet fiyatını baz alıyorlar
10 20 dolar arası düşürmelerini istedim. 44 dolara ne kadar vergi gelir onu da bilmiyorum belki 50 100 tl için böyle bir uğrasa girdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
Hangisi daha iyi hocam?
Mirliva'nın yayında gördüğüm kadar vgn tok, hoş bir sesi var modlanmış gibi. Redragon için inceleme vs göremedim bilemiyorum o yüzden. Bir de alüminyum kasa vgn (redragon metal kaplama denmiş) ve ekstra tuşları var. Bütçene kalmış kısaca. Ben 4.4k vermek istemem ama manyetik switch deneyeyim dersen redragon alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom