Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Şaka gibi ya Epomaker da whatgeekten pek farklı çıkmadı,12 gün önce verdim siparişimi 10 gün maillere dönmediler 2 gün önce Yun Expressle kargolayacağız diye not düştük dediler dün maalesef Yun Express kullanamıyoruz Yanwenle göndericez dediler bu sabah stoğumuz bitti 2-3 hafta sonra elimizde olduğunda yollayacağız dediler şaka gibi gerçekten dalga geçiyorlar resmen.

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Şaka gibi ya Epomaker da whatgeekten pek farklı çıkmadı,12 gün önce verdim siparişimi 10 gün maillere dönmediler 2 gün önce Yun Expressle kargolayacağız diye not düştük dediler dün maalesef Yun Express kullanamıyoruz Yanwenle göndericez dediler bu sabah stoğumuz bitti 2-3 hafta sonra elimizde olduğunda yollayacağız dediler şaka gibi gerçekten dalga geçiyorlar resmen.
Bende sipariş vermistim bekliyorum dahada bekliyecem o zaman

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
Çin yeni yıl tatilindeler bu dönemde tüm çin siteleri böyle oluyor malesef

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Çin yeni yıl tatilindeler bu dönemde tüm çin siteleri böyle oluyor malesef

Çin tatilinde normal şekilde çalışıcaklarını ve kargoların devam edeceğini söylemişlerdi,ayrıca ben aldıktan sonra benim aldığım klavyenin stoğu nasıl bitebilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Volkan esen
1 aydan fazla beklediğime mi yanayım klavyeye verdiğim paranın yarısı kadar çıkan vergiye mi yanayım bilmiyorum. şu ülkede attığım her adımda pişmanlık duyuyorum artık. heves edip bir şey aldık onu bile insanın kursağında bırakıyorlar. şikayet etsen kimi kime edeceksin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
knk bana ispanyadan yolluyorlar anlamadım noluyor şuan kargo Barcelona da epomaker dan sipariş verdim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler 673 tl kitlemisler alirim bi h.o :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Arkadaşlar bu epomaker hala dönüş yapmadı bana bugün 2 defa daha yazdım dönüş yapan yok herhangi bir bilgi de vermiyor acaba dolandırıldık mı ne oldu

Quaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Bana da 673 tl kilitlemişler ... 2500 e geldi aşağı yukarı, çok anlamsız bir alışveriş ve uzun bekleme süresi.

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
Arkadaşlar bu epomaker hala dönüş yapmadı bana bugün 2 defa daha yazdım dönüş yapan yok herhangi bir bilgi de vermiyor acaba dolandırıldık mı ne oldu
benim arkadaşa 1 ayda geldi xd sadece kargo takipten nerede olduğuna bakabilirsin çünkü çok geç cevap veriyorlar

Top Bottom