Palo DAYI 👑
80+ Gold
15 ocaktan beri bekliyom19 ocakta almıştım bugün geldi
15 ocaktan beri bekliyom19 ocakta almıştım bugün geldi
Geliyor kablosu ve adaptörü varTr ye geldiğine dua et sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanan dostlarım, klavyeyi kasaya bağlamak için adaptör çıkıyor mu kutudan?
Fiyatı doğru yazdıkları halde 70 dolar girmişler gümrük her türlü geçiriyorbundan sonra yurtdışından bir şey alırken ürün fiyatına bakmadan gümrüğü arayıp soracağım bu ne kadar eder diye belli ki onlar belirliyor fiyatları 45 dolara alıyorum hadi indirimsiz aldım diyelim 65 dolar adam kafasına göre 70 yazmış geçmiş
ben de 16 sında almışım 19 değilmiş15 ocaktan beri bekliyom
cimere yazdım bakalım ne saçmalayıp cevaplayacaklar görmek istiyorumGeliyor kablosu ve adaptörü var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı doğru yazdıkları halde 70 dolar girmişler gümrük her türlü geçiriyor
Ben yazdım bi bok olmuyor kankam. Kanuna göre değeri düşük gösterilmiş üründe gümrük memuru fiyatı belirler yazıyor. Tekrardan getir diyorlar gümrüğe. Zaten gümrüğe gitme masrafı kurtarmaya çalıştığın paranın yarısı bosver. Buyukcekmece de gümrük eğer İstanbul'da isen.ben de 16 sında almışım 19 değilmiş
cimere yazdım bakalım ne saçmalayıp cevaplayacaklar görmek istiyorum
değeri düşük de gösterilmemiş ki aldığım fiyat yazıyor üstünde. aldığım fiyat belli sitede indirimli indirimsiz fiyatı belli. ben de bir şey olmayacağını biliyorum ama en azından içimdekileri söyleyip rahatladım az da olsa.Ben yazdım bi bok olmuyor kankam. Kanuna göre değeri düşük gösterilmiş üründe gümrük memuru fiyatı belirler yazıyor. Tekrardan getir diyorlar gümrüğe. Zaten gümrüğe gitme masrafı kurtarmaya çalıştığın paranın yarısı bosver. Buyukcekmece de gümrük eğer İstanbul'da isen.
İyi yaptın. Biliyorum değerini yazdıklarını ama devlete anlatamıyorsun. İmkanın varsa tekrar gümrüğe git. Getirin tekrar kontrol edelim diyorlar zaten.değeri düşük de gösterilmemiş ki aldığım fiyat yazıyor üstünde. aldığım fiyat belli sitede indirimli indirimsiz fiyatı belli. ben de bir şey olmayacağını biliyorum ama en azından içimdekileri söyleyip rahatladım az da olsa.
hayırlı olsun güle güle kullan .beyler benım ak992 saglam bır sekılde geldı kutu bıraz ezılmıstı ama urunde sorun yok fıyatında deger mı deger sesı cok tok gelıyor rahatsız etmıyor tek koyan vergı oldu
eyw knk bunun drıvırı nerden ındırebılırım epomakırın sıtesınde war bıtane ama bılemedımhayırlı olsun güle güle kullan .
ajazz aldıysan şuradan. klavyenin ismini yaz .eyw knk bunun drıvırı nerden ındırebılırım epomakırın sıtesınde war bıtane ama bılemedım