Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Senin ürünün hala Türkiyeye giriş yapmadı di mi dostum,epomakerdan almak için senin güncellemelerini bekliyorum.YunExpressle göndermelerini rica etmiş miydin?
Yanwen ile göndermişler. Herhangi bir şey yazmamıştım. Hala ülkeye giriş yapmadi . Gelince yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
10 usd lik kod için 2 tane mail hesabı gerekiyor . Sende alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteye kaydol ve işaretlediğim yerden bağlantını farklı bir maile gönder . gönderdiğin yerde siteye gir ve oraya maili yaz . sonra iki tarafada kod geliyor.
Alıntıyı görüntüle
eyvallah brom peki bu nays ile 1250 tl ye %20 muhabbeti bu geçerli mi bunda?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
kanka verdiğin numarayı aradım, açan kişi hiçbir şey söylemedi. Diyorum benim arkadaşım aradı burayı şu kadar fiyattan vergilendirilmiş felan demişsiniz dedim. Biz öyle bişey yapamıyoruz, bilmiyorum dediler. Vergi itirazın da bulunmak için şehriniz de Eskişehir Posta İşleme Merkezi ve Odunpazarı Dağıtım Merkezi Müdürlüğü gidin oraya vergi itirazı dilekçesi verin, ürünün faturasıyla beraber koyun dedi. Daha sonra tekrar ilgili birime ürün gönderilip kontrol edilecekmiş. Ben bunların aw. 73 dolar felan bir fiyat söyleyen olmadı bana. Gönderen kişiler de niye 73 yazsın ki ben onuda anlamıyorum. ürün 45 dolar, indirimsiz yazsalar bile 60 dolar yani. neyin kafası bu bilmiyorum.
ptt beni oraya yönlendirdi ve yardımcı oldular bilmiyorum artık
Gelen ürünü geri göndersem bile vergi işlemleri için yine saplıyorlar sanırım. o yüzden 660 tlyi çöpe atmakta zor geliyor. Gidip dilekçe vs uğraştırıp günlerce beklemekte.
öyle bir şey yok sen ürünü satın alırken şu vergiyle birlikte alcağını beyan etmiyorsun sonuçta , direkt iade olur hiçbir şey de ödemezsin

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
Yemin ederim aynısını düşündüm Amazondan koskaca direksiyon seti aldık farklı bir kargo firması getirdi ek vergi çıkmadı bunda çıktı itiraz edecek bir yer de yok
Hocam Bu vergi işi olunca nereye ödüyoruz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
ya gittim yanlış switchi seçmişim. satın aldım daha yeni.
hay aklıma ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi yazacağım desteğe de kesin düzeltseler bile yanlış gelir. tüh be.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan Ünver
Arkadaşlar klavyeyi epomaker'dan aldım ptt tarafından kabul edilmiş ne kadar vergi çıkacak haberdar ederim

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
nasıl ptt kabul edıyor anlamadım daha bızımkı cınden zor cıktı 1 ayda

Top Bottom