Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şans işi benim önceki kargomda 1 TL bile çıkmamıştı , o zaman arasla gelmişti şimdi pttyle gelirken vergi çıkmış tesadüfe bak
Aslında pttlik durum yok bence çünkü adamlar faturayı aldığın fiyattan göstermemiş

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Pttyle iletişime geçtim ürünün yurtdışı fiyatı 73 dolar gözüküyomuş , gümrük o yüzden 700 lira çıktı bize en iyisi teslim almamak
böyle bir saçmalık yok , 45 dolara aldık ürünü. bunu da söyledin mi? nereyle görüştün numasını verir misin? Kabullenmemek lazım. ürünün indirimsiz fiyatı bile 65 dolar.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Şans işi benim önceki kargomda 1 TL bile çıkmamıştı , o zaman arasla gelmişti şimdi pttyle gelirken vergi çıkmış tesadüfe bak
kanka verdiğin numarayı aradım, açan kişi hiçbir şey söylemedi. Diyorum benim arkadaşım aradı burayı şu kadar fiyattan vergilendirilmiş felan demişsiniz dedim. Biz öyle bişey yapamıyoruz, bilmiyorum dediler. Vergi itirazın da bulunmak için şehriniz de Eskişehir Posta İşleme Merkezi ve Odunpazarı Dağıtım Merkezi Müdürlüğü gidin oraya vergi itirazı dilekçesi verin, ürünün faturasıyla beraber koyun dedi. Daha sonra tekrar ilgili birime ürün gönderilip kontrol edilecekmiş. Ben bunların aw. 73 dolar felan bir fiyat söyleyen olmadı bana. Gönderen kişiler de niye 73 yazsın ki ben onuda anlamıyorum. ürün 45 dolar, indirimsiz yazsalar bile 60 dolar yani. neyin kafası bu bilmiyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
W
kanka verdiğin numarayı aradım, açan kişi hiçbir şey söylemedi. Diyorum benim arkadaşım aradı burayı şu kadar fiyattan vergilendirilmiş felan demişsiniz dedim. Biz öyle bişey yapamıyoruz, bilmiyorum dediler. Vergi itirazın da bulunmak için şehriniz de Eskişehir Posta İşleme Merkezi ve Odunpazarı Dağıtım Merkezi Müdürlüğü gidin oraya vergi itirazı dilekçesi verin, ürünün faturasıyla beraber koyun dedi. Daha sonra tekrar ilgili birime ürün gönderilip kontrol edilecekmiş. Ben bunların aw. 73 dolar felan bir fiyat söyleyen olmadı bana. Gönderen kişiler de niye 73 yazsın ki ben onuda anlamıyorum. ürün 45 dolar, indirimsiz yazsalar bile 60 dolar yani. neyin kafası bu bilmiyorum.
siteden ulasmaya calis

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dün yazdım, mailde attım. Canlı destekten de yazdım da dönen olmadı henüz.
Çok sacma knk aklım almıyor valla eğer banada cikarsa nabicam diye şimdiden dusunuyom iade etsem ayribir dert etmesem ayrı bir dert

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Çok sacma knk aklım almıyor valla eğer banada cikarsa nabicam diye şimdiden dusunuyom iade etsem ayribir dert etmesem ayrı bir dert
Gelen ürünü geri göndersem bile vergi işlemleri için yine saplıyorlar sanırım. o yüzden 660 tlyi çöpe atmakta zor geliyor. Gidip dilekçe vs uğraştırıp günlerce beklemekte.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,677
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Gelen ürünü geri göndersem bile vergi işlemleri için yine saplıyorlar sanırım. o yüzden 660 tlyi çöpe atmakta zor geliyor. Gidip dilekçe vs uğraştırıp günlerce beklemekte.
Firmadan fatura isteyin . Daha sonra cimer'e yazarsanız vergi iadesi istenebilir. Daha önce denemedim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,677
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
dostum promo code verir misin ben de söyleyeceğim.
10 usd lik kod için 2 tane mail hesabı gerekiyor . Sende alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteye kaydol ve işaretlediğim yerden bağlantını farklı bir maile gönder . gönderdiğin yerde siteye gir ve oraya maili yaz . sonra iki tarafada kod geliyor.
1707394303025.png

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
10 usd lik kod için 2 tane mail hesabı gerekiyor . Sende alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteye kaydol ve işaretlediğim yerden bağlantını farklı bir maile gönder . gönderdiğin yerde siteye gir ve oraya maili yaz . sonra iki tarafada kod geliyor.
Alıntıyı görüntüle

Senin ürünün hala Türkiyeye giriş yapmadı di mi dostum,epomakerdan almak için senin güncellemelerini bekliyorum.YunExpressle göndermelerini rica etmiş miydin?

Top Bottom