Arama sonuçları: *

1. I

Kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

ekran kartını sök tak ben öyle düzeltmiştim,birde klavye usb yeri sağlam mı onu değiştirebilirsin
  2. I

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

ben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67...
  3. I

Face ID bozuk iphone x alınır mi?

bence genel olarak iphone x alınmaz bekle 11 al çok çok daha iyi 2'sinide kullanmış biri olarak söylüyorum iphne x ile 11 arasında inanılmaz fark var 11-ile 13 arasında bile o kadar fark yok . özellikle kamera x'te berbat
  4. I

❌İndirim Bitti! Puma beyaz ayakkabı 450TL 👟

site türkiyenin sayılı sitelerinden günümüz modası her şey hakkında bilgi sahibi gibi sahtedir,yok çindir diye boş laf yapan var
  5. I

Yardım Motosiklet tehlikeli mi ne kadar tehlikeli

ben hiç motor kullanmamıştım son 8 ay hariç ,30 yaşındayım iyi ki almışım diyorum motorum pcx 125 öyle ahış şahım güçlü değil ama iş görüyor.motor tehlikeli ama tehlikeyi en çok belirleyen sensin ,yaşın genç illa gaza geleceksin gaza yüklenip extreme hareketler yapacaksın ama yok ben kendimi...
  6. I

125 cc motosiklet sigortası ne kadar tutuyor ?

değişir motora göre ben 23 model rks newlight sattım alan kişi 1.derece indirimden faydalanndı 5400 tuttu ben pcx aldım 24 model 5.derece indirim'den faydalandım 6900 tuttu
  7. I

TV box önerisi yapabilir misiniz?

Homatics Box R 4K pahalıdır ama güzeldir,f/p istersen dreamstar nova
  8. I

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

evet başarılı dünyanın en zenginleri listesine baktığında görebilirsin ne kadar başarılı olduğunu.Sen kendi doğrularına inanarak diğer gerçekleri retdederek anca kendini kandırabilirsin
  9. I

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

bir ürünün çok satması başarılı olduğunu gösterir, başka neyi gösterir ??? sen kendi iq'un yettiğince düşünüyorsun muhtemelen insanlar aa bu çok satmış bende gidip alayım diye almıyor cihazı
  10. I

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

beyler pc yeni bilgim yok işlemci sıcaklığı ölçmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
  11. I

Bilgisayar masası önerir misiniz

https://www.rani.com.tr/products/rani-ha110-rafli-bilgisayar-160-cm-calisma-masasi-sepet-ceviz-antrasit?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvbm7BhC5ARIsAFjwNHuI5MR35kO3MUjJr8KTJOvR-JAA2hppzhblFm8HMtsrphpCgzQ9D5EaAlF7EALw_wcB az üstüne eklersen çok memnun kalırsın
  12. I

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

asgari ücrete %30 vergilere %40 zam valla hiç zam gelmese daha karlıydı
  13. I

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

0 almakla başlı başına 30-40 k zarar ediyorsun asla 0 alma
  14. I

Temu iade nasıl oluyor

aynen vergi iade olmuyor sadece ürün iadesi
  15. I

Bu montu nerden bulabılırım stokkyok

sadece siyahı var laciverti yok
  16. I

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

acıyorum dakikalarıma
  17. I

Yardım Netflix'in farklı şehirde farklı cihazlarda kullanma durumu

veriyor ama bir zaman sonra,sorun yaratıyor başka şehirlerden giriş tespit edildi diyor.Sen tatildeyim seçeneğine tıklıyorsun mail'e kod geliyor onu giriyorsun öyle giriş yapıyorsun.Bir zaman sonra direk başka şehirden giriş tespit edildi diyor,tatildeyim seçeneği çıkmıyor ve giremiyorsun.Ben bu...
  18. I

Yardım Netflix'in farklı şehirde farklı cihazlarda kullanma durumu

tv uygulamasında yaşarsınız ama web 'ten veya tabletten,mobilden sorun yaşamazsınız
  19. I

Bu BMW alınır mı sizce

1.4 golf 2015-2016 alırsın comfort paket ve manuel müthiş araç
Top Bottom