Neler Yeni

Face ID bozuk iphone x alınır mi?

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
şu an samsung galaxy a04 kullaniyorum ama cok kasıyor iphone x alıp yazın çalışıp 13 veya 14 almayı düşünüyorum ama bulduğum x'in face idsi bozukmus bu sizce çok büyük bir problem yapar mı

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Mert Güler
O telefonun ekranı değişmiştir büyük ihtimalle , face id olmaması bir problem yaratmaz 4 veya 6 haneli rakamlı şifre de işini görür

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O telefonun ekranı değişmiştir büyük ihtimalle , face id olmaması bir problem yaratmaz 4 veya 6 haneli rakamlı şifre de işini görür
hocam ben de oyle düşünüyorum zaten yaza kadar idarelik alıyorum ben su lanet telefondan kurtulsam yeter şu an iphone x 64 gb 8300 tl face id calisan var 256 gb 11000 tl

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
ahım şahım fiyat farkı yok üstüne bide face id çalışan 256 64 appleda çok yetersiz tavsiyem 11binlik almanız

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
akif
bence genel olarak iphone x alınmaz bekle 11 al çok çok daha iyi 2'sinide kullanmış biri olarak söylüyorum iphne x ile 11 arasında inanılmaz fark var 11-ile 13 arasında bile o kadar fark yok . özellikle kamera x'te berbat

O telefonun ekranı kesin değişmiştir. Taktıkları ekran ne kadar kalitelidir bilinmez. Bence almayın hem arıza oranı daha yüksek olur hem de orijinali oled olan ekran yerine lcd taktıkları zaman çok kötü görüntü veriyor.

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence genel olarak iphone x alınmaz bekle 11 al çok çok daha iyi 2'sinide kullanmış biri olarak söylüyorum iphne x ile 11 arasında inanılmaz fark var 11-ile 13 arasında bile o kadar fark yok . özellikle kamera x'te berbat
cok kamera kullanan birisi değilim öğrenci olduğum için de çok bütçem yok o yuzden yani zaten dedigim gibi yazin calisip 13 veya 14 alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O telefonun ekranı kesin değişmiştir. Taktıkları ekran ne kadar kalitelidir bilinmez. Bence almayın hem arıza oranı daha yüksek olur hem de orijinali oled olan ekran yerine lcd taktıkları zaman çok kötü görüntü veriyor.
dogru diyorsunuz ben o kısmı düşünmedim x'te oled oldugunu bile daha bu gün öğrendim 11 12 gibi duz serilerde oled yok mesela

cok kamera kullanan birisi değilim öğrenci olduğum için de çok bütçem yok o yuzden yani zaten dedigim gibi yazin calisip 13 veya 14 alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

dogru diyorsunuz ben o kısmı düşünmedim x'te oled oldugunu bile daha bu gün öğrendim 11 12 gibi duz serilerde oled yok mesela
Evet oled ekrana sahip. Düz iphone 11 lcd ama düz 12 modeli oleddir. 12 ve sonraki her cihazda oled bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,206
Üyeler
165,485
Son üye
whichone3
Top Bottom