Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Kız arkadaşımla ayrı eve nasıl çıkabilirim?

Bir arkadaşım vardı sevgilisi ile ayrı ev tuttu çok mutlulardı daha sonra aldattığı videolar çıktı kızın bir dünya olay videolar da malum sektörle yarışır cinsten 🗿 gerçek yüzünü aynı evde yaşayınca görmek daha kolay çıkmak isterseniz çıkabilirsiniz ama ben çıkmam da öyle çıkan kızla da gelecek...
  2. Nquyen

Yurtdışına kolay çıkabileceğim üniversite bölümleri

İngizlice biliyorsunuz diye tahmin ediyorum bu yüzden yazılım ya da elektrik mühendisliği en çok kazandıran ve ülkede bu kişileri tutmak için kolaylık sağlanan meslekler arasında ama tavsiyem Türkiye de kavgalardan uzak durun siciliniz bozulursa çok sıkıntı çıkıyor yurt dışına mesleklerde buna...
  3. Nquyen

Getir depoda çalıştım hijyenszlikten 5 gün dayanabildim.

Ceza kesince devletin parasımi bitti diyen bir kitlenin olduğu ülkede çokta bir gelişim beklemeyin. Türkler pis ve rahat insanlardır sözde Avrupa özentisi bu kitle sadece işine gelen kısmı örnek gösterir fuhuş eğlence kolay kadınlar çıplaklık ama hiç kültürünü ve kurallarını buraya getirin...
  4. Nquyen

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

Aile paketi aktiftir onu kontrol et
  5. Nquyen

Öneri Max 2000TL'ye Boş Kasa Arıyorum en acilinden.

PSU var mı sizde hocam çünkü bunlar psusuz gibi görünüyor 1737209394 Ayrıca ekran kartı uzunluğu ne kadar
  6. Nquyen

RTX 5070 ti mi RTX 5070 mi yoksa RX 7800xt veya 7900xt

540 küsur dolar diyorlar ama rog serisi astral filan derken onların üzerine fiyat koyar
  7. Nquyen

Çıkış fiyatını gördünüz mü 😁
  8. Nquyen

3 4 gün önce 7900xt 40 binden satıyorlardı bu kartın alınması için 5070 kartına iyi bir fark atmasi gerekiyor çünkü 5070 35k 40k bandında olacağı için ikisinin performansına bakmak lazım
  9. Nquyen

4080s rakip bir kartın 1200 dolar civarına satarsa kimse almaz zaten 2024 yılı global verisi %88 artarak Bir önce ki seneye göre %8 büyükmüş Nvidia 2025 de %90 seviyesine çıkarır pazar payını 👌 50 serisine rakip bir kart değilken onlardan daha pahalıya satmakta ne bilim artık umarım bu fiyattan...
  10. Nquyen

O fiyata AMD batar hiç zannetmiyorum o fiyattan çıkacağını
  11. Nquyen

Ekran kartım yanmış olablir

2011 yıllarıydı galiba dediğin gibi ekran kartı görüntü vermedi gtx560 vardı Casper bayisine gittim yapamadı onun yerine kötü bir ekran kartı aldım taktim çalıştı ama FPS berbattı GTA filan açmıyordu bende eski ekran kartını tekrar takayım dedim düzeldi NOT: işlemcimi de çalmış vitaminsiz teknisyen.
  12. Nquyen

Aile zoru ile namaza başlamak

Orasını kendilerini düşünsün ya da bir tane nutuk alarak işi çözerler.
  13. Nquyen

Aile zoru ile namaza başlamak

Laik chp cumhuriyeti geldiğin de kurtulursun kardeşim
  14. Nquyen

Arkadaşlar bunlar dolandırıcı mı ?

Oto düzeltme yapmış klavye hocam paypay demek istedim
  15. Nquyen

Radeon Ekran Kartlarına Neden Bu Kadar Ön Yargı Var? Haklılar mı?

NVidia pazar oranı %80lerde bu global istatistik yeterli bir sebep 👍 gelişmiş ülkelerde bir asgari ücrete 4090 5090 serisini alabilirsiniz ki yan üst düzey yan ekipmanları söylemiyorum bile ama Türkiye gibi ülkeler de bu imkansız sadece gelişmiş anakart ve işlemciye aylarca hiç harcamadan para...
  16. Nquyen

Arkadaşlar bunlar dolandırıcı mı ?

Üç kuruş için kendimi riske atmazdim gidin paypay resmi sayfasından paypala ulaşın ve durumu onlara anlatın ona göre hareket edersin.
  17. Nquyen

Fikir yardımı lazım Kul Hakkı mı yedim?

Komisyonu yolla bir şey olmaz
  18. Nquyen

Çözüldü✓ 6.000 TL nostalji sistem önerisi

Windows xp de Metin2 günlerimi özledim
  19. Nquyen

Yardım BU İKİ LİNK ARASINDAKİ FARK NEDİR

İkincisi teslimat süresi yarın diğeri 27 Ocak muhtelemen ilk link yurt dışından geliyor ikincisi Türkiye de ki depolardan dağıtılıyor gibi görünüyor
  20. Nquyen

Evde vücut yapılır mı?

Yarışmacı değilseniz evde çok güzel fizik yapılır eğer ruhani olarak rahatsan stresin filan yoksa uzak doğu antrenmanları ile birlestirebilirsin ya da eviniz müsaitse yani sese laf edecek insanlarla uğraşmıyorsanız boks torbası ile 45dk çalışabilir yüksek kalori yakabilirsin ama tavsiyem 3inc...
Top Bottom