Arama sonuçları: *

1. W

Windows Disk Biçimlendirirken Varsayılan Ayırma Boyutu Ne İşe Yarar?

Merhaba, windowsta herhangi bir diski biçimlendirirken çıkan NTFS,Fat32,exFAT gibi seçeneklerin altındaki Varsayılan Ayırma Boyutu ne işe yarar? Varsayalında kalması ne yapar, yüksek veya düşüğe çekmemiz ne değiştirir?
  2. W

ASUS VG249Q1A monitörün alt kısmında çizgi var

Ben kutuyu atmamıştım yine aynı şekilde paketleyip gönderdim ve 1hafta-10 gün kadar kalmıştı parça beklemesi vs. dahil zaten yukarıda bahsetmişim bu süreçten
  3. W

App Store hesap tamamlama

Şimdi ayarlar üzerinden adres eklemesi vs. yaptım fakat yinede tekrar istiyor düzelmedi sorun
  4. W

App Store hesap tamamlama

Merhaba Mac mini için Apple hesabı oluşturdum ilk kez apple cihaz kullanıyorum ve böyle hata alıyorum bilgileri doğru girmeme rağmen şehir kısmını bile kabul etmiyor bunu nasıl tamamlayabilirim App Store a erişemiyorum şuanda bundan dolayı.
  5. W

MacOS Nasıl SS alınır?

Merhaba iş. yerimde Mac mini alındı unreal engine üzerinden IOS çıktısı alabilmem için fakat ilk kez Mac kullanıyorum ve forumdan baya destek almam gerekecek gibi duruyor bu yüzden ss almayı bulmam gerek F75 kullanıyorum windowsta fn+alt+s tarzı bir şeyse ss alıyordu galiba bu klavyede fakat...
  6. W

ASUS VG249Q1A monitörün alt kısmında çizgi var

Bulabilirsem eğer atayım garantiye gönderirken bahsettiğim sorunu ama hemen hemen burada yazdığımın aynısını yazmıştım sanırım. Bulabilirsem göndereceğim. Panel değişimi ve iç kablo değişimi yapılarak tamir edilip gönderildi bana garantiden.
  7. W

IOS Çıktısı için Mac kullanmak zorunda mıyım?

Merhaba, Unreal Engine üzerinden IOS için çıktı almak için MacOS kullanmak zorunda mıyım windows ile çıktı alamaz mıyım veya VM ile vs. MacOS kursam çıktı alabilir miyim?
  8. W

Lens önerisi Sony a6300

Merhaba, şuan için çok profesyonel olmayan bir lense ihtiyacımız var. Stüdyoda kullanılacak ışık sıkıntısı yok ve green box içinde kullanılacağı için Bokeh vs. ihtiyacımız da bulunmamakta F değeri düşük olması çok önemli değil yani, 18-50 gibi bir aralık gerekli stüdyo çok büyük değil o yüzden...
  9. W

Unreal Engine ile Virtual Production

Merhaba, Virtual Production kurmaya çalışıyorum Yeşil perde ile anlık görüntüyü unreal engine sahnesine aktaracağım kamera olarak sony kamera+iphone kullanmaktayım çekimler kamera ile yapılacack iphone ise HTC Vive yerine kullanılacak şuanda ihone ile kamera hareketini kontrol edebiliyorum fakat...
  10. W

Yardım 990 PRO M2 SSD Aldım, Soğutucu Almalı mıyım ?

Anakartta 2 slot var ileride en az 2TB bir tane de gen 5 çekmeyi düşünüyorum ya hem gen5 fiyatları biraz düşmüş olur o zamana hem ben de para biriktirmiş olurum
  11. W

Yardım 990 PRO M2 SSD Aldım, Soğutucu Almalı mıyım ?

Arada çok fark yok mu ya ben 2TB düşündüğüm için 2TB almıştım 1 az gelcekti ama 2 de yetiyor diyemem yarısı doldu bile 3 ayda
  12. W

Ön tur camı çizikleri nasıl geçirebilirim?

Dediğim gibi değiştirmek için hem zamanım yok hem de motor benim değil o yüzden gerek duymuyorum geçirebilirsem çizikleri geçirmek istiyorum geçiremezsemde bu şekilde devam edeceğim
  13. W

Şuan rüzgarı ve özellikle yağmurda öndeki arabadan gelen suyu engellemesi güzel oluyor ve motor benim olmadığı için yenisini taktırma vs. de gerek duymuyorum ama çizikleri geçirmem iyi olur iş çıkışı diş macunu+limon deneyeceğim bakalım belki işe yarar
  14. W

Merhaba, patronumun işe gidip gelmem için verdiği motorun (Honda Activa 100) ön cam siparliği veya tur camı tam ismi neyse emin değilim pek sevdiğim bir parça değil açıkçası ama üzerinde çok fazla çizik var ve özellikle gece işten eve dönerken görüşümü engelleyecek seviyede çizikler çok büyük...
  15. W

Word dosyasını parçalara bölmek

dosya 512mb dan büyük bu sebeple dosyayı açamıyorum açabilirsem zaten bölmeye ihtiyacım olmaz. Not: LibreOffice ve 2003 Word ile açmayı başardım fakat dosya 2.7gb olmasına rağmen boş gözüküyor diğer dosya ise şifreli bir şekilde şifresini kırmam gerekmekte.
  16. W

Unreal Engine ile CC4 karakterine LipSync nasıl yapabilirim?

Öncelikle cevabınızı yeni gördüm, mobilde kullanılacak bir uygulama olacak ve android tarafında hem yazma okuma tarafında ekstra zorluk yaşattığı için ve ekstra izin gerektirdiği için hem de dosya olarak kayıt etmek istediğimde kayıt yapılırken ki anda kasmaya sebep olması nedeni ile dosya...
  17. W

Yardım Dominar 250D Kullanıcısı için kask, eldiven ve mont önerisi

Modellere vs henüz bakmadım ne zaman alırım onu da bilmiyorum ki henüz motorumda yok fakat şuanda iş yerindeki eski scooteri kullanıyorum kaskı da iş yerindeki kaskı kullanıyorum yazın kendime motor almayı düşünüyorum bu yüzden şimdi de bu motor bende kalıyorken alacağım...
  18. W

Peki sebebini öğrenebilir miyim axorrdan iyi olduğunu noktalar vs. neler fiyat olarak benzer fiyatlardalar çünkü çok fazla araştırma da yapmadım açıkçası
  19. W

Hazır konusuna denk gelmişken kask olarak axorr mu yoksa mt mi tavsiye edersiniz?
  20. W

Word dosyasının şifresini açmak/kırmak

Merhaba Word dosyasını parçalara bölmek konusunun devamı olarak açmaktayım bu konuyu bir adet word dosyam var içinde üniversite tezi bulunuyor büyük ihtimal hdd formatladığımız için dosyayı geri kurtarmayla aldım fakat ismi vs Dosya Adı Kayıp olarak gözükmekte. Bu teze ulaşmam lazım öncelikle...
Top Bottom