Neler Yeni

Ön tur camı çizikleri nasıl geçirebilirim?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, patronumun işe gidip gelmem için verdiği motorun (Honda Activa 100) ön cam siparliği veya tur camı tam ismi neyse emin değilim pek sevdiğim bir parça değil açıkçası ama üzerinde çok fazla çizik var ve özellikle gece işten eve dönerken görüşümü engelleyecek seviyede çizikler çok büyük değil ama miktar olarak fazlalar, ince ince bir sürü çizik şeklinde bu çizikleri nasıl geçirebilirim? Arabalar için diş macunu falan filen kullanılıyor fakat camda işe yarar mı bilmiyorum bunları nasıl geçirebilirim + olarak son 2-3 gündür buhar yapmaya da başladı cam bunu da nasıl engelleyebilirim?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akrilik oluyor genelde yenisini taktırabilirsin veya çıkarttır direkt
Şuan rüzgarı ve özellikle yağmurda öndeki arabadan gelen suyu engellemesi güzel oluyor ve motor benim olmadığı için yenisini taktırma vs. de gerek duymuyorum ama çizikleri geçirmem iyi olur iş çıkışı diş macunu+limon deneyeceğim bakalım belki işe yarar

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam bana göre değiştirmek daha mantıklı ama siz bilirsiniz.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bana göre değiştirmek daha mantıklı ama siz bilirsiniz.
Dediğim gibi değiştirmek için hem zamanım yok hem de motor benim değil o yüzden gerek duymuyorum geçirebilirsem çizikleri geçirmek istiyorum geçiremezsemde bu şekilde devam edeceğim

Top Bottom