Hepsi için toplam bütçe değil mi?15/16 bin civarında
Korumasız eldivenle gezmeyin. İlk önce eller yere temas ediyor.Kask için Hjc C10, mont için Ls2 Sepang, eldiven içinse decathlondan kayak eldiveni kullanıyorum. Eldiveni çok önermem konforlu değil ama üşütmüyor.
Kask ve eldivene kefilim.
Katılıyorum. Yazlık eldiven bile olsa giyilmeli. (yazlık eldivenden kastım yarım parmak değil ısıtma olarak yazlık.)Korumasız eldivenle gezmeyin. İlk önce eller yere temas ediyor.
sırf bu yüzden ucuzken scooter sürüyor bile olsam ekipmanımı tam aldım Tempest 3 mont revit yazlık eldiven, Ls2 stream II kask (hjc c10 kafama uymuyordu )Korumasız eldivenle gezmeyin. İlk önce eller yere temas ediyor.
Bende nasipte varsa alacağım ekipmanları listeledim kendimce;sırf bu yüzden ucuzken scooter sürüyor bile olsam ekipmanımı tam aldım Tempest 3 mont revit yazlık eldiven, Ls2 stream II kask (hjc c10 kafama uymuyordu )
MT tabii ki de.Hazır konusuna denk gelmişken kask olarak axorr mu yoksa mt mi tavsiye edersiniz?
kaskı belki değiştirmemde bende yazlık bir mont almak istiyorum pantolon almasam bile mont lazım.Bende nasipte varsa alacağım ekipmanları listeledim kendimce;
Nexx x-wst3 kask
revit sprint h2o mont
vexo speed up eldiven (elimde halihazırda var o yüzden alma gereği duymadım ama belki kışlık için de bir eldiven alabilirim durumuma göre.)
vexo macan air bot
ls2 chart evo pantolon
almak istediğim ekipmanlar bunlar. Biraz pahalı tutuyor ama candan önemli değil sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MT tabii ki de.