Neler Yeni

Yardım Dominar 250D Kullanıcısı için kask, eldiven ve mont önerisi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kaskı belki değiştirmemde bende yazlık bir mont almak istiyorum pantolon almasam bile mont lazım.
Alpinestars Viper V3 düşündüm bende kısmet olursa
yazın yada yaz sonunda motorumu değiştirmek istiyorum bende minimum 125 lik tvs raider a2 ye çıkabilirsemde ns200 veya cb500f almak istiyorum cb500f hele çift silindir 500 cc olması acayip cezbediyor beni ki piyasasıda bir hondaya göre düşük.
Hocam CB500F veya CBR 500R alabilirseniz ne mutlu. Blokları aşırı uzun ömürlü. Bende alabilirsem ya Dominar 250 ya da Dominar 400 almayı düşünüyorum. Onlar olmazsa 125'lik idareten bir motor bakarım artık. İdareten drift L olur raider 125 olur pulsar belki olur bir hal çaresine bakacağım. Belki onları almayıp scooter bile alabilirim.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
MT tabii ki de.
Peki sebebini öğrenebilir miyim axorrdan iyi olduğunu noktalar vs. neler fiyat olarak benzer fiyatlardalar çünkü çok fazla araştırma da yapmadım açıkçası

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Furkan Demirtaş
Motosiklete göre ekipman tercihi ilk defa senden duyuyorum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Peki sebebini öğrenebilir miyim axorrdan iyi olduğunu noktalar vs. neler fiyat olarak benzer fiyatlardalar çünkü çok fazla araştırma da yapmadım açıkçası
Hocam bana göre MT daha güvenilir geliyor o konuda. Tabii ki modelden modele göre de değişkenlik gösterir bu söylediklerim. Ben biraz popülerlik tayfasındanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motosiklete göre ekipman tercihi ilk defa senden duyuyorum
Hocam olsun ekipman ekipmandır :D

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Hocam bana göre MT daha güvenilir geliyor o konuda. Tabii ki modelden modele göre de değişkenlik gösterir bu söylediklerim. Ben biraz popülerlik tayfasındanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam olsun ekipman ekipmandır :D
Modellere vs henüz bakmadım ne zaman alırım onu da bilmiyorum ki henüz motorumda yok fakat şuanda iş yerindeki eski scooteri kullanıyorum kaskı da iş yerindeki kaskı kullanıyorum yazın kendime motor almayı düşünüyorum bu yüzden şimdi de bu motor bende kalıyorken alacağım ekipmanları. aslında hayalim agv fakat indirimli olarak alacağım büyük ihtimalle, o yüzden axor veya mt seçmek zorundayım sanırım aklımdaki fikir ise oraya gidince modellere bakıp beğendiğim modeller arasından aralarındaki farkları sorarak seçim yapmak aslında mont ve eldiven içinde aynı şekilde.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Modellere vs henüz bakmadım ne zaman alırım onu da bilmiyorum ki henüz motorumda yok fakat şuanda iş yerindeki eski scooteri kullanıyorum kaskı da iş yerindeki kaskı kullanıyorum yazın kendime motor almayı düşünüyorum bu yüzden şimdi de bu motor bende kalıyorken alacağım ekipmanları. aslında hayalim agv fakat indirimli olarak alacağım büyük ihtimalle, o yüzden axor veya mt seçmek zorundayım sanırım aklımdaki fikir ise oraya gidince modellere bakıp beğendiğim modeller arasından aralarındaki farkları sorarak seçim yapmak aslında mont ve eldiven içinde aynı şekilde.
MT Revenge modeli güzel diye biliyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam CB500F veya CBR 500R alabilirseniz ne mutlu. Blokları aşırı uzun ömürlü. Bende alabilirsem ya Dominar 250 ya da Dominar 400 almayı düşünüyorum. Onlar olmazsa 125'lik idareten bir motor bakarım artık. İdareten drift L olur raider 125 olur pulsar belki olur bir hal çaresine bakacağım. Belki onları almayıp scooter bile alabilirim.
şuanda 80 lik scooter var çin malı olduğundan sıkıntı çıkarıyor ki eski sahibinide tanıyorum bazı yerlerini çok bakımsız bırakmış.
Kısmetse dediğim gibi raider125 yada param olursa cb500f yada cbr500r istiyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
şuanda 80 lik scooter var çin malı olduğundan sıkıntı çıkarıyor ki eski sahibinide tanıyorum bazı yerlerini çok bakımsız bırakmış.
Kısmetse dediğim gibi raider125 yada param olursa cb500f yada cbr500r istiyorum.
Eğer mümkünse Japon alın hocam. Hintli de bir yere kadar yetiyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eğer mümkünse Japon alın hocam. Hintli de bir yere kadar yetiyor.
zaten ama imkanlar doğrultusunda hintlilerde iş görüyor, daha bütçenin olup olmayacağı belli değil işyerinde taş üstünde taş kalmadı ne olacağını kestiremiyorum şuanda.

CoNKeR

80+ Bronze
Top Bottom