Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Dropshipping Yapıp Başarılı Olabilir Miyim

FBA yönelin ,dropshipping sürdürülebilir bir iş modeli değil ,yt ve benzeri platformlarda gözlüklü tiplerden ders dinleme bataklığına düşmenizi önermem.
  2. Banxtre

30000TL Laptop Önerisi

Monster hiçbi şekilde düşünmüyoruz malesef evet lakin alacak kişinin uv gibi konularda bilgisi olmadığı için tak çalıştırda sorun çıkarmaması gerekiyor
  3. Banxtre

30000TL Laptop Önerisi

Soğutma önemli bizim için ,isteyen kişi bizzat da ben olmadığım için marka seçimi yaptı kişi. Acer olan şahsen benim favorim ama seçim sonuçta başkasında
  4. Banxtre

30000TL Laptop Önerisi

Hepinize teşekkürler dostlar ,muhtemelen MSI Alpha’yı alacağız gibi duruyor sağ olun.
  5. Banxtre

30000TL Laptop Önerisi

Mimarlık ve mühendislik uygulamalarına yönelik oyuncu laptopu aramaktayız ,mümkün olduğu kadar ısınma problemi olmayan bi laptop önerirseniz memnun olurum. Alacak kişi elden alacağı için Vatan ve Mediamarkt maalesef zorunlu .
  6. Banxtre

Bu Ayakkabının Modeli Nedir ?

Custom ve replika bi ürüne benziyor yine de belli olmaz custom orijinal ortak marka dizaynı olabilir
  7. Banxtre

🔥İndirim RAZER Cynosa Lite 299tl ve RAZER Cynosa V2 399tl

Cynosa lite membrane
  8. Banxtre

İtopya mağazasındaki stoklar

Müşteri hizmetlerini arayıp sor dostum,onlar stok yoksa bile başka mağazadan getirtirler . Bazı sistemler internete özel oluyor ona da dikkat et.
  9. Banxtre

airpods kırmızı ışık anlamı nedir

Airpods'ları taktığın kutuda batarya var ,o batarya aracılığı ile kutuya koyduğun an şarj oluyor. Kutuyu'da aynı bir powerbank gibi şarj etmen gerekiyor düzenli aralıklarla .
  10. Banxtre

Burun ameliyatından sonra nefes alamıyorum

Uyurken nasıl oluyor ağzından mı alıp veriyorsun nefesi ?Yoksa çok az da olsa bir miktar açık mı burun kanalları?
  11. Banxtre

Yurt dışından iPhone 13 almak

Bir süreliğine Türkiye'de kullanabiliyorsun ama eninde sonunda kayıt şart diye biliyorum. @cfranko da e-sim mevzusuyla kullanıyor sanırım .
  12. Banxtre

dolandırıcı mı değil mi ?

Adam alenen dolandırıyor ,babanın oğluna bile evet mesajı atılmaz . Bir yerde bedava bir şey varsa oradaki ürün sensin diye kaç kere söylemek gerekiyor bilemiyorum ..
  13. Banxtre

Xbox'a League of legends ve Valorant geliyor hedef 2023

Orada bile bi 5.5k 'sı var
  14. Banxtre

Xbox'a League of legends ve Valorant geliyor hedef 2023

Series S nerede 4500 TL :D
  15. Banxtre

Zirat Bankası bankkart ödeme öğrenme

Sanal kart olduğu için limit gün sonunda sıfırlanıyor olabilir ,onu kontrol etmeni öneririm.
  16. Banxtre

Kulaklılk ?

Sahte Airpods'lardan iyi bir performans beklemeni önermem ama illa kulağımdan düşmesin diye çakma alıcaksan da pro alma çünkü silikonlu olduğu için genelde düşüyor ,tabi kulak yapında önemli ama önermem pro modelinin çakmasını.
  17. Banxtre

Çözüldü✓ Montaj sonrası elimde kalan parçalar

Tamam dostum herhangi bir sıkıntı yok ,bu parçalardan biri sata ssd ve hdd’ler için diğeri ise AM4 braket yani şuan kullandığın soğutucu için gerekmiyor. Bu parçaları anakartın kutusuna koy ,ilerde lazım olursa kullanırsın . Sistemde de bir sorun yok yani kısaca
  18. Banxtre

Çözüldü✓ Montaj sonrası elimde kalan parçalar

İlki Sata kablosu fazladan değil ,ikincisi AM4 braket eğer stok soğutucu taktıysan o da fazladan değil .
  19. Banxtre

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 3 698 TL!!

1’de fiyatına göre iyi değil ,3’de fiyatına göre iyi değil .Artics 3’ü öneren arkadaşlar muhtemelen daha önce iyi bir kulaklık kullanmadıkları için öneriyorlar . Basları yetersiz ,mikrofon sorunları ,karşıya ses iletme ,anakartın iyi değilse randımansız hatta sorunlu çalışması yani fiyatına...
Top Bottom