Arama sonuçları: *

1. Dentista

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Aynen, yeni ekran kartlarının nvidia için 2. karta desteği yok diye biliyorum oraya ses kartı vs takabilirsin ama 3 ssd portu çok yeterli. Şimdiden hayırlı olsun.
  2. Dentista

Fanların ters yönde dönmesi

Egzoz fanı görevi görüyor bu ve yönü doğru dostum. Havayı dışarı atması gerekiyor ters bir durum yok. Rica ederim ayrıca hastalarım yoğun hızlıca dönemiyorum bazen.
  3. Dentista

Kasa fanlarının kutuplarını ters bağlayabilsen bile dönmeyeceklerdir. İçlerinde sürücüler ve sarmalar var bunlarla oynama yapmadan fanı ters çalıştırman çok zor. 2 tahminim var ya fanlarını ters taktın ya da NZXT reverse fan üretiyor mu bilmiyorum ama bıçak yapısı ters. Fan kontrolcüleri ile...
  4. Dentista

Hangi fanları kullanıyorsun. Kasaya ters monte etmediğini düşünüyorum.
  5. Dentista

3 ssd aynı anda çalışır ama PCIe2 çalışmaz. Söyle anlatayım m2_3 yuvasına ssd taktığın zaman görseldeki bölüm devreden çıkar. Görselde hangi bağlantı parçası olduğunu işaretliyorum.
  6. Dentista

Yardım 4k gaming için 5000 serisinden hangi ekran kartını önerirsiniz ?

60-65 bin TL üzerinde bir fiyatlandırması olmazsa 5080 alacağım, 4k için yeterli geleceğini düşünüyorum.
  7. Dentista

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB 5.759TL

Destekliyor, fikir vermesi için link paylaşıyorum izleyip detayları inceleyebilirsin.
  8. Dentista

Güzel bir anakart beyaz sistem toplarsan şık kalır ama yanlış anlamadıysam 2 ssd takmayı düşünüyorsun. direk 2 tb bir ssd almak daha uyguna gelecektir sanırım aksi olsa bile seçtiğin anakart için 3 ssd yuvası var. 2 yuvayı doldurup ilerleyen senelerde 3. bir ssd kullanmak istersen PCIe2 yuvası...
  9. Dentista

RTX 4070 Kaç TL'ye satılır?

Yeni gelen kartların 25 26 bin TL dolaylarında satılacağını beklemek Türkiye için hayal. Yeni kartlar henüz çıkmadı testlerini göremedik arada ne kadar fark olur bilemiyoruz ama dediklerine itimat edersek güçlü geliyorlar. 5070 için 32-33 bin TL giriş fiyatı olur diye tahmin ediyorum. 4070...
  10. Dentista

4070 superli sistem kurucam 5000 serisini beklemeli miyim

Ekimden beri bekliyorum. Parçaları ufak ufak topladım sadece ekran kartı kaldı. İmkanın varsa bekle. Yeni bileşenler çok uyguna çıkmaz belki ama bence beklemeye değer.
  11. Dentista

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Yakın zamanda 4090 alanların gözü yaşlı. 5080i bekledim pcyi bitirmek için ama sanırım 5090 a çıkabilirim
  12. Dentista

🧿 SİSTEM TAMAMLANDI (YORUM/ÖNERİ) 🧿

Güzel günlerde kullan dostum.
  13. Dentista

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

5090'ın minimum girişi 3500 dolar ve üzeri olur
  14. Dentista

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d 21.729TL

Kısa dönemde 20 civarına kutulusu 18 civarlarına traylerin düşmesi lazım. Diğer x3dler tanıtılınca belki düşmeye devam eder.
  15. Dentista

4K monitör alacağım fakat kafam karışık

13 kasımda almışım 16.999 TL Amazon üzerinden. Benim aldığım fiyat için monitörü gayet başarılı buluyorum. 18 civarından tekrar stoğa girse gene alınır ama daha yüksek fiyatlardan satışa çıkarsa farklı modellere de bakılabilir.
  16. Dentista

4K monitör alacağım fakat kafam karışık

Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme al geç.
  17. Dentista

Yardım Arctic Liquid Freezer 2 Aldım Yardım

Arkadaşın dediği kasa boyut olarak sınırda ama x870 anakartlarda bile mosfet soğutucular radyatörün fanlarına temas etmiyor. Ram yüksekliğine dikkat et sadece. Montajında biraz zorlanabilirsin gene de 420mm desteğe sahip en fiyat performans kasa bu. Stoklarda varsa deepcool CH720 ye de bakabilirsin.
  18. Dentista

Adobe creative cloud crack

Ben 860 civarı ödüyorum aylık. Bence verdiği hizmetler için pahalı değil. Profesyonel olarak uygulamaları kullanacaksanız orijinal ürün kullanın. Sadece acrobat gibi pdf amaçlı işleriniz varsa muadil uygulamalar var. Farklı ürünleri bir inceleyin.
  19. Dentista

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X işlemci cinebench r23 testinde 96 derece

9700x çok fazla ısınan bir işlemci değil. Çoklu çekirdek isteyen uygulama veya oyunları oynamıyorsan 65w da bırakabilirsin. 105w da her zaman yüksek sıcaklıklar olmuyor ama iyi bir soğutucuda fayda var. 105w-120w arasında oyunlarda maks 75 dereceyi geçmemesi lazım. Geçiyorsa farklı bir nedeni...
  20. Dentista

Amazon.com.tr Rezilliği...

Bir çok kez alışveriş yaptım ve iade talebimin olduğu ürünler oldu. Amazon hiç mağdur etmedi beni. Mağdur edilen arkadaşlar için üzüldüm, umarım sorunlar hızlıca telafi edilir. Firma babamın oğlu değil yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım Amazon güvenilir diye işinizi onlara bırakmayın...
Top Bottom