Hepsi yapar mı bilmiyorum tam ama itopya yüksek ihtimal yapar ama lansman çok az olur.Lansmani hangi yerler yapar. Vatan,itopya veya gaming gen tr ?
Zor o bütçeye hocam, daha o fiyata anca 4070'li sistem diziliyor üstüne bide Türkiye'ye ekonomik şartlardan daha pahalıya gelir ve birde üstüne koyulan vergiler ile beraber zor yaani40 45 civarına 5070li bir sistem dizilebilir mi arkadaşlar? 2025 ve sonrası içn 12gb vram yeterli olur mu?
Bence 4090'ı alıp sonrasında satıp 5090'ı almak mantıklı değil mi?Yakın zamanda 4090 alanların gözü yaşlı. 5080i bekledim pcyi bitirmek için ama sanırım 5090 a çıkabilirim
Haklısın hocam. Saf gücü çok umursayan kalmadı. Ama işte DLSS vs. bütün oyunlar da desteklemiyor ki. Ama gelecekteki oyunların %90 ı destekleyeceği için mantıklı bir yatırım alanı. Dediğin gibi DLSS işi bayağı ilerletti. Kalite modunda çok farkedilmiyor ama 1080P de yine de fark oluyor. 2K ve üzerinde gözle görülemeyecek kadar az fark oluyor. Frame generation da dedikleri gibiyse eğer 4K da falan FPS ler arşa çıkar. 1 yerine 3 kare üretecekmiş 3 kat performans artışı. Ama zamanında frame generation denemiştim, biraz lag yapıyordu oyuna. Acaba bu lag sorununu çözdüler mi bilmiyoruz. Test videolarında hepsini göreceğiz. Açıkçası iyi fiyatlardan gelirse TR pazarına bir 5070 de ben çekerim tadından yenmez.Saf güç artık kimsenin umrunda değil hocam.
Eğer görüntü kalitesi farkı yoksa herkes dlss açıyor.
Herkesin amacı yüksek FPS almak.
Dlss öyle bir noktaya geldi ki native görüntü kalitesi ile dlss kalite aynı.
Hatta dlss bazen aı ile daha iyi oluyor.
Ama amd fsr için durum böyle değil.
AMD yazilim ile yapmaya çalıştığı için kalite modunda bile kalite farki belli oluyor.
Bu sebeple de AMD bugün tanıttığı yeni 9070 serisi için fsr4'ü duyurdu ve fsr4 donanım istediği için sadece yeni kartlarda çalışacak.
Donanım olmadan bu tür teknolojiler hala olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lansman stokları 5-10 tane olur.
Sonra fiyatlara 5-10k ekle sen
25'e çıkarsa dizilebilir gibi ama 2025 zamlarından sonra bakmadım hiç40 45 civarına 5070li bir sistem dizilebilir mi arkadaşlar? 2025 ve sonrası içn 12gb vram yeterli olur mu?
12 GB yeterli olur bence, görüntü sıkıştırma gibi bir özellik getiriyorlardı 5000 serisinde. 9 GB olan görüntüyü 8.6 GB a sıkıştırıyordu. Gelecek güncellemeler ile bu oran daha da artabilir.25'e çıkarsa dizilebilir gibi ama 2025 zamlarından sonra bakmadım hiç
Gaminggen yapıyordu genellikleLansmani hangi yerler yapar. Vatan,itopya veya gaming gen tr ?
Rx9070 tanıtıldı dün sanırım fsr4 ile birlikteamd 8000 serisi ne zaman cıkacak bilgisi olan varmı