Merhaba. Soğutucu işlevini yitirmiş olabilir mi yoksa biostan ayar falan yapmam gerekiyor mu yardım istiyorum anakart msi b650 tomahawk wifi soğutucu eski corsair hydro h150i pro 360mm resim yüklemeye çalıştım olmadı 120 watt çekiyor işlemci
Arctic liquid freezer 3 360 alsam yine olmaz mı? Ben hep oyun oynuyorum gerçiboşa uğraşma soğutamazssın onu o derecelerde takılıyor o vazgeç.
Oyunlarda benim soğutucu da sanırım geçmeyecektir 60 80 dereceleri stress testinde yüksek çıktıişlemciye undervolt yap biraz rahatlat elemanı sonra başka soğutucuyla deneyin hocam yabancı bi eleman AG400le 60 80 derece arasında kullanıyormuş https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bununla beraber rahatça kullanırsınız diye düşünüyorum
zaten ısınan bir işlemci 45 50 derece beklemek mantıksız olacaktır hocam oyun içi derecesine bakıp 80i geçmiyorsa ellememenizi öneririmOyunlarda benim soğutucu da sanırım geçmeyecektir 60 80 dereceleri stress testinde yüksek çıktı
Yok o kadar pimpirikli değilim oyunlar da 80 den yukarı çıkmasın bana yeterBen msi b650 gaming wifi anakartla Msi Mag 360mm le soğutmadım sinirlenip gidip gigabayte Z790 x ax anakart alıp i513600K ya geçtim.. sonra sorunlarım bitti. soğutmazssın kanka AMD önermem hele DDR 5 de hiç önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya öyle oyunuyup kafaya takmıyacaksın ama benim gibi pimpirikliysen gidip lanet olsun diyip alacan
Cod 6, forza 5, CS 2, Age of 4, SpiderMan, FIFA yani güncel çoğu oynuyorumne oyunuyorsun acaba?