Arama sonuçları: *

1. Reload

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

demekki belirli zamanlarda yatırıyorlar
  2. Reload

Yardım Temu Alışveriş Yapmak İstiyorum

Yinr mi la zaten 30 ile bir şey alınıyordu onu da mk düşürmüşler
  3. Reload

Yardım Temu Alışveriş Yapmak İstiyorum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-alt-limitsiz-alisveris-taktigi.1058159/ 1737119593 Ha en fazla demiş 1050 tl diye biliyorum
  4. Reload

YENİ TOPLAYACAĞIM SİSTEM FİKİR TAVSİYE

Düşük bütçeli dark x123 biraz daha bütçe çıkarsa thermalright peerless assassin
  5. Reload

sonucu paylaşırsaanız sevinirim
  6. Reload

Nerden olursa olsun bi kaç günde geçer zaten iade ücreti
  7. Reload

Anlattığınız göre gerçekten ilgililer ki bende kulaklığı alırken sallamamazlık yapmadılar ama iade meselesine üzüldüm biraz şanssızlık yaşamışsın gibi umarım herkese aynı yaklaşımda bulunmuyorlardır
  8. Reload

Yardım Bilgisayar açıkken internet çok kötü hale geliyor

Kullanmıyor ama yine de çok kastırıyor 1737040797 Baktım görev yöneticisine kullanan bir şey yok
  9. Reload

Bu kulaklık hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Evet kullanıyorum ama 2 arkadaş iade etmeyi falan düşünüyordu konuda baya detaylı şeyler mevcut fotoğraflar vs de var o konuya merakınız varsa yazın ki merakı olan arkadaşlar da direk oradan ulaşabilsin
  10. Reload

Bu kulaklık hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Konusu açıldı 1737034994 https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/ 1737035012 Ayriyeten kesinti kopukluk vs yaşayanlar olmuş bilginize 1737035086 https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gecesi-havit-gamenote-fuxi-h7-beyaz-1499-tl.1055476/ Bu konuya da...
  11. Reload

Ya bilgisayar yeni zaten virüs olduğunu zannetmiyorum ayriyeten norton kurulu virüs olsa bildirim atar ama arka planda internet kullanan uygulamalar olabilir dediğiniz gibi kardeşim ders çalışıyor sadece görüntü açık Chrome üzerinde de değil normal fotoğraf yine de internet garip bir şekilde...
  12. Reload

Öneri Patates pc oyun önerisi

Hadi ya geçmiş olsun hocam işiniz zor yapacağınız en mantıklı hareket kasa almak olur 2. El 5 6 bin bandında 1737011875 İ5 5. Nesil 1050 ekran kartlı falan bi sistem bakın olmazsa
  13. Reload

Öneri Mouse önerisi verebilirmisiniz

Kafanıza yatarsa Furylevel z1 var 1737011813 Ama büyük ele nasıl olur bilmiyorum
  14. Reload

Hocam o pc ile yanlış anlamayın da bi cacık olmaz çok zor işiniz allah sabır versin bi valorant deneyin belki oynatır çok sistem istemiyor valorant
  15. Reload

Öneri LGA 1151 anakart öneri

Soket uyuyorsa niye olmasın önemli olan soket sadece yüke binmesi durumunda belki problem olur o da çok az bi ihtimal diye biliyorum
  16. Reload

Aç cs1.6 kdşskcşskdös
  17. Reload

Sanırım dediğiniz gibi kablolu İnternete öncelik veriyor çünkü bilgisayar üzerinde hiçbir problem yaşamıyorum bi router alsam yine kablo ile bağlantı kursam routere bağlansam sorun çözülür mü ? 1737011538 Router de pc de kabloya bağlı olacak ikisi de modemden gelecek Routerden pc bağlantı...
  18. Reload

Tamamdır eve gidince bi kontrol edeceğim ardından buradan yine dönüş yapacağım
  19. Reload

Yardım Bluetooth Kulaklık Acil

Hayırlısı olsun 1 sn olmaz t100 modelinde gecikme ama olacak yani rahatsız olacaksın gecikmeden bilgin olsun
  20. Reload

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Tvs raider 125 alabilirsin racing düşünürsen yuki gp2 var ama parça vs bulunmuyor fiyatı da tuzlu
Top Bottom