Arama sonuçları: *

1. djisotbiberi

Bilgisayarım Call Of Duty Warzone Kaldırır Mı?

Denemedim hocam.Ama valorant açar bence bu özelliklerde. 1588109546 Aklımı çeldiriyorsunuz ama siz :D
  2. djisotbiberi

Windows 10 home key

Bilgisayarınızı toplama mı aldınız.Windows kurup bırakmışlardır belki.Dediğinize göre lisansınız yok almanız gerekecek.
  3. djisotbiberi

Hepinize çok teşekkür ederim.Başka oyunlar ile devam edicez. :D Sağolun
  4. djisotbiberi

Windows 10 home key

Arkadaş Home için istiyor.Siz pro link atmışsınız.
  5. djisotbiberi

Windows 10 home key

Bilgisayarınız freedos olarak gelmediyse zaten lisanslıdır.Önereceğim site ektedir.Geçen arkadaşıma buradan aldık.Ucuz vardır illa ki ama güvenilir site atmak istedim.İyi forumlar :) LİNK
  6. djisotbiberi

Merhaba arkadaşlar.Call of Duty Warzone Multiplayer oynamak istiyorum.100 GB olduğu için de indirmeden danışmak istedim.Oyunun istediği sistem gereksinimleri şu şekilde; MİNİMUM İşlemci: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300 RAM: 8 GB OS: Windows 7 64-Bit (SP1) or Windows 10 64-Bit (1709 or later)...
  7. djisotbiberi

steam oyun satın aldım kütüphanem gelmedi

Steam Destek ile sorununuzu iletin.Kendi hataları ise çözeceklerdir ve yanında küçük bir hediye vereceklerdir.Buna benzer bir sorun yaşamıştım.Telaşa gerek yok.Sorununuza yanıt gelmediyse eğer bir kaç defa daha tekrarlayın dönüş yapacaklardır.
  8. djisotbiberi

Gamegaraj Elden Taksit

Yok diye biliyorum.Ama şansınızı deneyin.Mail yolu iletişime geçin :)
  9. djisotbiberi

Yardım Bilgisayarımda Ses Boğuk Geliyor

Merhaba arkadaşlar.Dizüstü bilgisayarımda sol hoparlör bozulmak üzereydi sesi bozuk geliyordu komple gitti.Şaşırmadım :D Ama şu anda sağ hoparlörümden ses boğuk geliyor.Bilgisayarıma format atmadan önce gayet düzgündü.Formattan sonra böyle oldu.Sürücüler güncel.Bir türlü çözemedim.Sorun neyden...
  10. djisotbiberi

Steam hesabım ve envanterim çalındı

Öncelikle büyük geçmiş olsun.Ben de çalınma sorunu yaşadım ama böylesini görmedim.Önce mail adresinizi güvence altına alın (çift doğrulama faktörü,telefon onayı vs.) onu kaybederseniz daha kötü olur.Steam destek ile bu sorunu belirtin.Hesabın size ait olduğunu göstermek içinse önceden aldığınız...
  11. djisotbiberi

Yardım Windows donuyor format sorunu

Aşırı ısınmadan dolayı olabilir.Sistem üzerine fazla yük biniyordur.Termal macun yenilemeyi düşünün bence.
  12. djisotbiberi

Windows 10 Bilgisayara Format Atmak

Formatlama işlemini başarı ile tamamladım.Sürücülerin hepsini okudu.Herhangi bir sorun çıkmadı.Şimdi sürücüleri indirip güncelliyorum.Sağolun önerileriniz için bilgisayarım daha iyi şu an. :)
  13. djisotbiberi

Evet önceden bir kere atmıştım.Az çok biliyorum.YouTube'den izleyeceğim şimdi. :)
  14. djisotbiberi

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.UEFI olarak kurmaya karar verdim.Nihayet sorunuma cevap verecek insanlar çıktı.Teşekkür ederim @dogan_tok29 @MrReckless 1587566623 Sorun ile karşılaşırsam dönüt yapacağım ben başlayayım kurmaya
  15. djisotbiberi

Hocam teşekkür ederim güzel yönlendirdiniz. Size de teşekkür ederim.Açıkçası biraz tereddüt ettim.Bilgisayarımda Windows 10 Home Single Language mevcut ve OEM keye sahibim.Ayarlardan sıfırladığım zaman sürücüler hazır geliyor.Bilgisayarım eski ve ssd yok hdd var.UEFI ile kurduğum zaman sorun...
  16. djisotbiberi

Önceden iki defa sıfırladım sorun çıkmadı.Siz beni anlamadınız.UEFI ile sıfırlama aynı şey mi? Bunu söylemeniz yeterli olacaktır benim için.
  17. djisotbiberi

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorsunuz sağolun ama ortak noktada buluşamıyoruz.Ayarladan sıfırlamak ile UEFI kurmak aynı şey değil mi? UEFI olarak kurduğum zaman sürücüleri kendim yüklemem gerekecek.Buna cevap arıyorum. 1587563744 Katılıyorum.Daha önceden UEFI ile atma deneyimim oldu.Dediğim...
  18. djisotbiberi

Nasıl yani anlayamadım?
Top Bottom