Arama sonuçları: *

1. sfky9842

Gaming gen tr iade şartları soru

vatanpc ile web alışverişlerimde bügüne kadar; alakalı bi sorun yaşamadım. hem satış öncesi hem satış sonrası.
  2. sfky9842

Mavi Ekran Windows gitti pc yardim

başka bi ram eş dosttan temin et dene hocam. ben yazılımsal sanıyordum sorun ramlarda buldum
  3. sfky9842

Modem arayüzünden yanlışıkla internetleri sildim

dsl ışığı yanıyor mu? yanmıyorsa internet sağlayacının verdiği id ile şifre de silmiş olabilirsin
  4. sfky9842

en ufak sorunda seni garantiye yönlendiriyor çözüm odaklı mı emin değilim. kendileri üzerinden yükü atıyorlar gibi bişey. bu gaming gen için değil, itopya,incehesapta böyle benim yaşayıp gördüklerim.
  5. sfky9842

mal, hizmet ayıplı, kusurlu ise değişim veya iade oluyor genelde veya servis ile işi çözmeye çalışıyorlar. bu süreçte kargoda kasan zarar bile görebilir
  6. sfky9842

hazır sistem alıp , montajlı seçerseniz iade edemezsiniz. kapalı kutu montajsız alsanız yine zor iade edersiniz. bu sefer kutu açılmış derler :D gg firması iade almayı sevmeyen bi firma bi de incehesap
  7. sfky9842

bende sıfır ram almıştım testte sorunsuzdu fakat bi dosya indirme de veya pc bekleme de olunca restart atıyordu veya oyun oynarken yine ya takılma ya da ekran kilitlenip restart atmak zorunda bırakıyordu. ramlar farklı ramlarla değiştirince sorunum çözülmüş oldu ondan yazdım. edit: yazılımsal...
  8. sfky9842

ramların sorunlu olma ihtimali olmasın ? diğer bi seçenek ise anakart. yazılımsal değil donanımsal olarak deneyim ve tecrübeme göre yazdığım 2 parça sıkıntı çıkarabilir
  9. sfky9842

Bilgisayar sürekli kapanıyor

problemin kaynağı anakart ile ram den olma ihtimali yüksek. örnek bende sıfır ddr5 ram almıştım, normal kullanımda pc çökmüyor, ama bişey indirirken pc restart atıyordu veya bekleme modunda restart. veya oyuna girdiğimde oyunda belli aralıklarla belli saniye takılıyordu(fps drop gibi) böyle...
  10. sfky9842

Çözüldü✓ Arkadaşlar PSU yetersiz olduğunu nasıl anlarız.Yaşadığım durumlar şunlar:

psu marka model ne ? ayrıca 650watt ile 4060 ile 5600x rahat besler tabii 12v çıkış kanal 500watt olsa bile yine besler, bence temassızlık yapıyor olmasın ? webcam başka usb port tak, doğrudan anakart veya kasa usb ile test et psudan olsa sistem yüke girince kapanması da lazım edit: ekstra...
  11. sfky9842

🔥İndirim PCKolik Uygun Fiyatlı Ürünler

Hayırlı olsun, ne iş yapıyorsunuz:)
  12. sfky9842

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Benim tarafta Kosova şubesi iyi çalışıyor hocam sizin şube bilmiyorum ama kargo hareketlerini anlık SMS olarak alıyorum. Ara sırada ise dagitimla, teslim edildi SMS aynı anda aldığım da oluyor 😀
  13. sfky9842

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

İstanbul dan konya Sancak bana yurtiçi 1gunde getiriyor. Çok nadir 2 gün görüyor. Mesela Çarşamba öğleden sonra incehesaptan bı ürün aldım persembe öğlen elimdeydi.
  14. sfky9842

Sistemde Ne gibi Değişiklikler Yapmalıyım Sizce nasıl

Ram tek modül 16gb al, sıvı soğutma 120lik alma orada pahaliysa harici al tak.
  15. sfky9842

Arc B580 alacaklar dikkat!

14400f ile uyumlu olacağını düşünüyorum 6+4 çekirdekli işlemci b580 çekirdekli işlemciler seviyor bakıp gördüğüm kadarıyla
  16. sfky9842

Arc B580 alacaklar dikkat!

A750 de piyasa çıktığında böyle işlemci sorunlari oluyor muydu belki b580 driver güncellemesi ile optimize ederler
  17. sfky9842

Sizce pahalıya mı sattım ?

İşlemci 400tl Anakart 1400 Ekran kartı 3200 Ram 700 Harddisk ve ssd 1100 Kasa ve PSU 1200 desen 8k ederi var en ölü 7k
  18. sfky9842

Sizce pahalıya mı sattım ?

Bedavaya vermişsin
  19. sfky9842

❌İndirim Bitti! Asus RTX 5080 44.999 TL

Telefonla alınabilir sanırım deneyin bi
  20. sfky9842

Ryzen 5600 b550m 32gb ram ne kadar vermeliyim

Rx6700, rx6700xt , 4060ti ekran kartları kullandım şuanda rx6700xt kullanıyorum
Top Bottom