Neler Yeni

Modem arayüzünden yanlışıkla internetleri sildim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertali2025
modem arayüzünden yanlışlıkla 2.4 ve 5g yi SSID lerini kapattım ve wifi gitti geri bağlanamıyorum düzeltmek için siteye de giremiyorum modeme reset atmaya çalıştım ama beceremedim tam ne yapmam gerek acaba yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunlar ve yazılım
Steam
Ahmet
modem arayüzünden yanlışlıkla 2.4 ve 5g yi SSID lerini kapattım ve wifi gitti geri bağlanamıyorum düzeltmek için siteye de giremiyorum modeme reset atmaya çalıştım ama beceremedim tam ne yapmam gerek acaba yardımcı olur musunuz
reis onu müşteri hizmetlerini arayıp yapmalısın

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
192.168.1.1 adresine girebiliyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertali2025
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır internet olmadıgı için kendi internetimi göremiyorum

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
hayır internet olmadıgı için kendi internetimi göremiyorum
Modem arkasındaki reset tuşuna iğne gibi bir cisimle birkaç saniye basılı tutun, ışıkların yanıp sönmesini bekleyin. ondan sonra wifi ye gelmesi gerekir. modem altında yazan şifreyle wifiye bağlandıktan sonra 192.168.1.1 adresinden tekrardan wifi şifre belirlemeniz lazım.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
reset tuşuna birkaç saniye basılı tut ışıklar tam sönüp yanmaya başladığında çek hallolur. Yoksa müşteri hizmetlerini şimdi ara onlar halleder

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertali2025
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem arkasındaki reset tuşuna iğne gibi bir cisimle birkaç saniye basılı tutun, ışıkların yanıp sönmesini bekleyin. ondan sonra wifi ye gelmesi gerekir. modem altında yazan şifreyle wifiye bağlandıktan sonra 192.168.1.1 adresinden tekrardan wifi şifre belirlemeniz lazım.
hocam bunu yapmaya çalıştım iğneyi o deliğe soktuğum an ışıklar gidiyor tekrar açılıyor ama sanki on/off yapiyormuş gibi oluyor. tük ışıklar yanıp kapanmadı yanlış mı yapıyorum acaba

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
hocam bunu yapmaya çalıştım iğneyi o deliğe soktuğum an ışıklar gidiyor tekrar açılıyor ama sanki on/off yapiyormuş gibi oluyor. tük ışıklar yanıp kapanmadı yanlış mı yapıyorum acaba
10 saniye kadar tuttunuz mu? Bütün ışıkların gidip teker teker yanmaları gerek.

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
şu anda telefonda veya bilgisayarda wifi açınca hangi ağlar gözüküyor?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
baba merhaba
dsl ışığı yanıyor mu? yanmıyorsa internet sağlayacının verdiği id ile şifre de silmiş olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom