Gaming gen tr iade şartları soru

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
133
Gaming gen tr den sistem alacağım 14 gün koşulsuz iade var ama hijyen politikası mı ne öyle bişey iadeyi engelliyormuş bide bazen şey diyolar kişiye özel yapıldığı için iade alamayız bu şumu mesela sistem alırken 500gb vardı onu 1tb seçeneğini seçtim bumu yardım ederseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılınabilirliğinin bozulmamış olması gerekir.
Başka bir müşteriye satılamayacak durumda olan ürünlerin iadesi maalesef kabul edilmez. Yazıyor kendi sitelerinde hijyen politikası bumu?

iade edeceksen jelatinli açma diyor bir de 500gbden 1 tb yapmak değil ondan sorun olmaz

hazır sistem alıp , montajlı seçerseniz iade edemezsiniz. kapalı kutu montajsız alsanız yine zor iade edersiniz. bu sefer kutu açılmış derler :D
gg firması iade almayı sevmeyen bi firma bi de incehesap

Peki olası bir sorunda magazadan çok uzağım mesela iade edildi diyelim diğer firmalar (Vatan gibi) mağazaya gidip mi halletmem gerek bu işleri
Hayır ücretsiz kargo kodu oluştururlar iade talebi oluşturduğunda sende iadeye gönderirsen iade incelenir onaylanır paran iade edilir

Değişim kabul ederlermi
mal, hizmet ayıplı, kusurlu ise değişim veya iade oluyor genelde veya servis ile işi çözmeye çalışıyorlar. bu süreçte kargoda kasan zarar bile görebilir

14 gün koşulsuz iade hakkı var ama cok da güvenmiyorum

mal, hizmet ayıplı, kusurlu ise değişim veya iade oluyor genelde veya servis ile işi çözmeye çalışıyorlar.
Çözüm odaklı bir firma mı yoksa parayı alayım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalarmı?

14 gün koşulsuz iade hakkı var ama cok da güvenmiyorum

Çözüm odaklı bir firma mı yoksa parayı alayım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalarmı?
en ufak sorunda seni garantiye yönlendiriyor çözüm odaklı mı emin değilim. kendileri üzerinden yükü atıyorlar gibi bişey. bu gaming gen için değil, itopya,incehesapta böyle benim yaşayıp gördüklerim.

en ufak sorunda seni garantiye yönlendiriyor çözüm odaklı mı emin değilim. kendileri üzerinden yükü atıyorlar gibi bişey. bu gaming gen için değil, itopya,incehesapta böyle benim yaşayıp gördüklerim.
Sence gaming gen tr den cihaz almalımıyım vatan gibi mağazalarda hem stok yok hemde çok pahalı genelde zaten garanti ne derse o oluyor asus rog laptopum 3. Ayda bozulmuştu garanti değişim iade belgesi verdi vatan da iade etti sence güvenilir mi??

Geçmişte Samsung yüzünden sürekli thh ile uğraştım 7 8 ay sürdü 8 bin lira zarar ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,838
Üyeler
173,884
Son üye
mrhn
Geri