Neler Yeni

Gaming gen tr iade şartları soru

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Gaming gen tr den sistem alacağım 14 gün koşulsuz iade var ama hijyen politikası mı ne öyle bişey iadeyi engelliyormuş bide bazen şey diyolar kişiye özel yapıldığı için iade alamayız bu şumu mesela sistem alırken 500gb vardı onu 1tb seçeneğini seçtim bumu yardım ederseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılınabilirliğinin bozulmamış olması gerekir.
Başka bir müşteriye satılamayacak durumda olan ürünlerin iadesi maalesef kabul edilmez. Yazıyor kendi sitelerinde hijyen politikası bumu?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap vericek varmı?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Forget
iade edeceksen jelatinli açma diyor bir de 500gbden 1 tb yapmak değil ondan sorun olmaz

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade edeceksen jelatinli açma diyor bir de 500gbden 1 tb yapmak değil ondan sorun olmaz
Peki olası bir sorunda magazadan çok uzağım mesela iade edildi diyelim diğer firmalar (Vatan gibi) mağazaya gidip mi halletmem gerek bu işleri

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
baba merhaba
hazır sistem alıp , montajlı seçerseniz iade edemezsiniz. kapalı kutu montajsız alsanız yine zor iade edersiniz. bu sefer kutu açılmış derler :D
gg firması iade almayı sevmeyen bi firma bi de incehesap

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Forget
Peki olası bir sorunda magazadan çok uzağım mesela iade edildi diyelim diğer firmalar (Vatan gibi) mağazaya gidip mi halletmem gerek bu işleri
Hayır ücretsiz kargo kodu oluştururlar iade talebi oluşturduğunda sende iadeye gönderirsen iade incelenir onaylanır paran iade edilir

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
baba merhaba
Değişim kabul ederlermi
mal, hizmet ayıplı, kusurlu ise değişim veya iade oluyor genelde veya servis ile işi çözmeye çalışıyorlar. bu süreçte kargoda kasan zarar bile görebilir

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
14 gün koşulsuz iade hakkı var ama cok da güvenmiyorum

mal, hizmet ayıplı, kusurlu ise değişim veya iade oluyor genelde veya servis ile işi çözmeye çalışıyorlar.
Çözüm odaklı bir firma mı yoksa parayı alayım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalarmı?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
baba merhaba
14 gün koşulsuz iade hakkı var ama cok da güvenmiyorum

Çözüm odaklı bir firma mı yoksa parayı alayım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalarmı?
en ufak sorunda seni garantiye yönlendiriyor çözüm odaklı mı emin değilim. kendileri üzerinden yükü atıyorlar gibi bişey. bu gaming gen için değil, itopya,incehesapta böyle benim yaşayıp gördüklerim.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
en ufak sorunda seni garantiye yönlendiriyor çözüm odaklı mı emin değilim. kendileri üzerinden yükü atıyorlar gibi bişey. bu gaming gen için değil, itopya,incehesapta böyle benim yaşayıp gördüklerim.
Sence gaming gen tr den cihaz almalımıyım vatan gibi mağazalarda hem stok yok hemde çok pahalı genelde zaten garanti ne derse o oluyor asus rog laptopum 3. Ayda bozulmuştu garanti değişim iade belgesi verdi vatan da iade etti sence güvenilir mi??

Geçmişte Samsung yüzünden sürekli thh ile uğraştım 7 8 ay sürdü 8 bin lira zarar ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,065
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom