chromososs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- emre
arkadaşlar lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum kafayı yicem şimdi ben kasa topladım kendi ssd mi taktım açtım bilgisayarı cs yi yüklerken bi anda kapandı sonra kendisi yine açılıyo masa üstüne geliyorum onra bidaha kapanıyo arada 5 dk sonra kapanıyo bazen 1 saat sonra kapanıyo bazende direk açılırken kapanıp sürekli açılıyo
sistem birleşenlerim :
ryzen 5 5600
kingstone 32 gb 3200 mhz ram
msi b450 m a pro max anakar ikinci el aldım bundan şüpheleniyorum
rx 570 ekran kartı
rampage 650 watt psu
240 gb ssd
birleşenler bunlar görünürde hiçbir sıkıntı yok şuana kadar kaç defa sistem topladım ilk defa böyle bişey yaşıyorum anlamadım belki windowstan falandır diye düşündüm çünkü arada kapanıp açılınca windows düzgün şekilde çalışmıyo diyo oyüzden 3 kere falan flash bellek ile format attım şimdi 4. kere format atıyodum windows yüklenirken bilgisayar aynı lekilde açılıp kapanmaya başladı oyüzden windows bile indiremiyorum şuanda ( bilgisayar beklenmedik şekilde yenniden başlatıldı ve beklenmeyen bir hatayla karşılaşıldı ) diyo
sistem birleşenlerim :
ryzen 5 5600
kingstone 32 gb 3200 mhz ram
msi b450 m a pro max anakar ikinci el aldım bundan şüpheleniyorum
rx 570 ekran kartı
rampage 650 watt psu
240 gb ssd
birleşenler bunlar görünürde hiçbir sıkıntı yok şuana kadar kaç defa sistem topladım ilk defa böyle bişey yaşıyorum anlamadım belki windowstan falandır diye düşündüm çünkü arada kapanıp açılınca windows düzgün şekilde çalışmıyo diyo oyüzden 3 kere falan flash bellek ile format attım şimdi 4. kere format atıyodum windows yüklenirken bilgisayar aynı lekilde açılıp kapanmaya başladı oyüzden windows bile indiremiyorum şuanda ( bilgisayar beklenmedik şekilde yenniden başlatıldı ve beklenmeyen bir hatayla karşılaşıldı ) diyo