Bilgisayar sıfırladım ettim yani benim birçok sorunum vardı 2 işletim yanlışlıkla kurmuşum onu kaldırdım onu kaldırırken de yani beni de işittim sistem kombi bozukmuş galiba benim hiçbir şeye dokunamıyorum edemiyorum bazı böyle sorunlarım var
flash belleğinizi format usb'si haline getirip format atın.Bilgisayar sıfırladım ettim yani benim birçok sorunum vardı 2 işletim yanlışlıkla kurmuşum onu kaldırdım onu kaldırırken de yani beni de işittim sistem kombi bozukmuş galiba benim hiçbir şeye dokunamıyorum edemiyorum bazı böyle sorunlarım var
Usbde ISO var ama kabul etmiyor mavi ekran veriyor komple buseferflash belleğinizi format usb'si haline getirip format atın.
Sizce düzelirmi yoksa sıfırlayıp satimmi kasayıflash belleğinizi format usb'si haline getirip format atın.
format atarken mavi ekran mı yiyorsunuz?Usbde ISO var ama kabul etmiyor mavi ekran veriyor komple busefer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce düzelirmi yoksa sıfırlayıp satimmi kasayı
Evet ustamformat atarken mavi ekran mı yiyorsunuz?
Kral 1 ay oldu toplayalı yurt dışından aldım ama işletim bozuk geldi sıfırdan kurdum ettim oyun indirip deniyorum kapanıyor bianda Googleda ama masaüstüne atıyorISO dosyası bozuktur belki hemen satiyim mi diye düşünme
ramların sorunlu olma ihtimali olmasın ?Kral 1 ay oldu toplayalı yurt dışından aldım ama işletim bozuk geldi sıfırdan kurdum ettim oyun indirip deniyorum kapanıyor bianda Googleda ama masaüstüne atıyor
Teste sokmuştum ilk geldiği zaman her parça çalışıyorramların sorunlu olma ihtimali olmasın ?
bende sıfır ram almıştım testte sorunsuzdu fakat bi dosya indirme de veya pc bekleme de olunca restart atıyordu veya oyun oynarken yine ya takılma ya da ekran kilitlenip restart atmak zorunda bırakıyordu. ramlar farklı ramlarla değiştirince sorunum çözülmüş oldu ondan yazdım.Teste sokmuştum ilk geldiği zaman her parça çalışıyor
Ozaman ramleri satıp yenimi alayım napayım ustam ben bu kasayla kafayı yedimbende sıfır ram almıştım testte sorunsuzdu fakat bi dosya indirme de veya pc bekleme de olunca restart atıyordu veya oyun oynarken yine ya takılma ya da ekran kilitlenip restart atmak zorunda bırakıyordu. ramlar farklı ramlarla değiştirince sorunum çözülmüş oldu ondan yazdım.
edit: yazılımsal olarak yapabileceklerimi yapmıştım. ama çözüm olmuyordu. (biosta dahil, win formatta)
başka bi ram eş dosttan temin et dene hocam. ben yazılımsal sanıyordum sorun ramlarda buldumOzaman ramleri satıp yenimi alayım napayım ustam ben bu kasayla kafayı yedim
Tanıdık yokki ustam çok eskiden bi bilgisayarcı vardı o ama çok çok sıkıntılar çektirdi yav ramleri dokuncaksam gene kasaya girceksem 16 şubattan sonrabaşka bi ram eş dosttan temin et dene hocam. ben yazılımsal sanıyordum sorun ramlarda buldum